Kabeh TOPICS

+

Mac / PC

Carane formate utawa ngilangke a hard drive mbokmenawa nggunakake

Format hard drive karo ease. Mangerteni program sing wis digunakake ing paling ing gati. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 27.06.2017

Carane ngganti kursor mouse gampang

Sinau seni kanggo ngganti kursor mouse karo ease. Sinau kabeh langkah-langkah kanggo nggawe karya gampang. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 27.06.2017

Test & Review: Minitool Mac Data Recovery

A review lengkap Minitool Mac Data Recovery lan cara rego karcis marang pribadi Recovery data liyane. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 26.06.2017

Ing 5 Aplikasi Paling Popular kanggo ngresiki munggah kanggo Mac

Yen sampeyan perlu kanggo ngresiki munggah Mac, sampeyan mesthi mbetahaken alat apa. Njupuk dipikir ing software ndhuwur 5 kanggo ngresiki munggah Mac. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

Carane Update kanggo MacOS Sierra

Paling populer Sistem operasi MacOS Seirra kanggo Mac wis dirilis karo sawetara kaca features.This anyar apik tenan kurban solusi kanggo sampeyan kanggo nganyari MacOS Sierra. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

iMac Software Recovery data Waras Data Lost saka iMac

Wondershare iMac lunak Recovery data ndhukung kanggo nemokake dibusak, ilang, format file / data saka hard drive iMac, Trash bin. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

Cara Instal MacOS Sierra ing njaba Hard Drive

Kajaba nginstal lan nganyari MacOS sierra ing Mac, kaca iki kurban solusi sing paling apik kanggo insatll MacOS Sierra ing hard disk drive. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 12.06.2017

Kabeh sing pengin ngerti bab berkas thumbs.db

Mangerteni file thumbs.db ing komputer lan njaluk ngerti carane nangani masalah thumbs.db file. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 08.06.2017

Carane Mbukak File WPS ing Microsoft Word?

Ing artikel iki, kita ngrembag apa file WPS lan carane siji bisa ndeleng ing MS-Word karo bantuan saka instalasi file external. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 06.06.2017

Mulihake Mac karo bantuan saka Recovery HD

Kaca punika Dhiskusi bab karo Recovery HD mbantu kanggo mulihake mac. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 02.06.2017

Carane Boot Mac menyang Recovery Mode

Kadang iku bisa mbukak salah lan sampeyan bakal kudu boot Mac menyang Recovery Mode. Kene sawetara cara kanggo nyimpen gesang Mac kang. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 27.03.2017

Iku bisa kanggo Apple Macs kanggo njaluk virus?

Iku bisa kanggo Apple Macs kanggo njaluk virus? Artikel sing bakal mbantu ing kabeh babagan pangayoman Mac kang. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 06.02.2017

Kabeh Fitur New in MacOS Sierra

Artikel iki kabeh pirembagan bab fitur anyar MacOS sierra. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 30.09.2016

Mac OS X Sierra Review: Fitur anyar Mac OS X Sierra

MacOS Sierra wis dirilis kanggo masyarakat ing September 20, artikel 2016.This pirembagan bab sawetara fitur-fitur anyar apik tenan kanggo nganyari. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 23.09.2016

Carane Nindakake pemisahan Hidden ing Windows

Iki kaca tawaran sawetara cara kanggo pemisahan didhelikake ing Windows. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 12.08.2016

Opening lan nggunakake manager Piranti ing Windows

Mangerteni piranti Manager in sistem operasi Windows lan tips lan trik nggunakake manager piranti. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 22.07.2016

Linux vs. Windows - Apa sing beda antarane Linux lan Windows

Sinau kabeh beda antarane Linux lan windows karo ease. TCTerms utama mbedakake loro iki sing diterangno sak tenane. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 21.07.2016

Carane cepet nginstal fonts ing komputer

Sinau cara paling gampang kanggo nginstal fonts ing sistem. Pangolahan kasebut banget gampang kanggo aplikasi lan tindakake. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 21.07.2016

Carane nginstal program lunak kasil

Sinau kabeh cara kanggo nginstal program lunak karo ease. Kabeh pangolahan kasebut sing gampang milu lan ngleksanakake. Read More >>

AuthorDikirim dening Bastian Guenter | 21.07.2016
Nduwur