Kabeh TOPICS

+

Keranjang uwuh

Trash Mavericks Recovery: Waras Data saka Trash ing Mavericks

Artikel ngandhani telu iku penting sing perlu dilakoni sawise sampeyan dibusak file ing Mac. Ing cara iki, sampeyan bisa waras Trash ing Mavericks. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

Cara paling apik kanggo mulihake Daur-ulang bin Panjenengan

Nalika sampeyan butuh desktop resik, ora sengaja bisa mbusak Daur-ulang bin saka desktop mangkono lambang bakal didelikaké. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

Batalaken Trash kosong: batalaken Trash disuntak ing Mavericks

Iku bisa kanggo batalaken Trash kosong ing Mavericks komputer? Jawaban iki YES. Kanthi Recovery data sing tepat, sampeyan bisa batalaken Trash kosong ing Mac OS X Mavericks. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.06.2017

Carane batalaken Trash kosong ing mac kanggo nyimpen data

Iku salah siji saka gagasan sing paling apik kanggo nggawe manawa Trash wis disuntak tanpa wektu tundha kanggo nggawe manawa sing mbukak sistem sambungan ing proses paling. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 14.06.2017

Carane Waras Dibusak Picture saka Mac Trash

Yen foto dibusak padha disuntak saka sampah Mac, sampeyan bisa maca iki Mac Trash dibusak Recovery Gambar tutorial kanggo njaluk foto bali. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 14.06.2017

Carane Singidaken Recycle Bin Lambang saka Desktop Panjenengan

Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane ndhelikake lambang Recycle Bin saka desktop lan uga carane nuduhake lambang. Kejabi iku ugi nepangaken cara efektif mbalek dibusak utawa ilang file saka rec ing Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 14.06.2017

Carane undelete Recycle Bin ing Windows utawa Trash ing Mac

Yen sampeyan wis mung disuntak Recycle Bin utawa Trash, ora gupuh! Sampeyan isih duwe kasempatan kanggo mulihake file dibusak saka disuntak Recycle Bin / Trash. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 01.06.2017

Carane P Bin Daur-ulang ing Windows

Minangka pangguna Mac wong bisa ngadhepi sawetara kasalahan kanggo nggawe manawa aplikasi dijenengi minangka Trash lan siji dumunung ing desktop wis tau disuntak. Nanging carane meksa P Trash ing mac Panjenengan? Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 01.06.2017

Carane Waras Dibusak Files saka Trash Dikothongaké ing Mac OS X

Sengaja dibusak file penting dening emptying Trash Bin? Sampeyan bisa waras saka Mac bener. Pandhuan ngandhani apa lan carane waras Trash Mac. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 22.05.2017

Pandhu paling apik kanggo trash lan carane iku bakal mbantu

Ana puluhan ewu alasan sing ora bakal ngidini pangguna kanggo nggawe manawa Trash ing Mac utawa iDevice wis disuntak tanpa masalah lan masalah. Read More >>

AuthorDikirim dening Selena Lee | 19.07.2016
Nduwur