Wondershare Data Recovery

Aman & Lengkap Panjenengan Flash DRIVE Data Recovery

#WondershareGift Katrangan cara kanggo waras data saka flash drive! Share kirim ing facebook kanggo Win 32GB SanDisk flash drive! - https://www.facebook.com/DataRecoveryTech/posts/1713022958722483

Professional lan aman alat Flash Drive Recovery kanggo Windows lan Mac

Wondershare Flash Drive Recovery data file pokok kanggo mulihake foto ilang, audios lan video saka flash drive. Nanging ndhukung meh sembarang kahanan mundhut data sing uga wis ilang file kayata pambusakan, formatting lan liyane. lunak iki wis antarmuka gedhe sing gampang kanggo nggunakake lan nyimpen. Uga nduweni fitur pratayang sing ngijini sampeyan kanggo nglintasi mriksa file. Wikipedia loro platform Windows lan Mac.

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

Photo JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Cara kerjane:

  • 1 Sambungake Flash Drive menyang komputer lan Pilih jinis file

  • 2 Pilih memori Flash Drive ngendi sampeyan ilang file
  • 3 Preview lan waras file ilang to your Flash Drive utawa lokasi sampeyan pengin

Apa SCENARIOS Sampeyan Lost Data Panjenengan ing USB Flash Drive

• aman aman saka USB drive

Yen mbusak flash drive nalika dienggo nyebabake kanggo Gagal sistem file logis. Paling wong kathah plug flash drive unsafely tanpa ngelingi isi ing flash drive. Ing sawetara kasus flash drive wis rusak nalika improperly mbusak flash drive saka komputer.

• serangan Virus

Yen sampeyan Value flash drive lan isi nang, sampeyan kudu nglindhungi file dening gadhah antivirus ing piranti. Iki bakal nyegah erasure file lan korupsi dening virus utawa malware related. Aja uga nyambungake piranti komputer sing duwe virus.

• pambusakan

Alasan liyane kanggo mundhut data pambusakan file. Pambusakan file bisa dadi disengojo utawa bisa kelakon sengaja. Yen sampeyan nyambung file menyang komputer utawa laptop sampeyan bisa klik tombol delete mangkono mbusak file. Mbusak file saka recycle bin utawa thrash uga erases data saka drive sing wis dibusak.

• format wajar lan pembagian

Yen sampeyan ora duwe idea carane Format, sampeyan bisa nindakake format samesthine lan sampeyan bakal mbusak berkas sing Format drive. Iku pait yen sampeyan mbusak file lan sampeyan ora wis rampung bali munggah.


Carane supaya mundhut data ing Flash drive

Apa gedhe bab mundhut data sing bisa nyilikake utawa nyegah kasus iki saka kedados mengkono ing ngisor iki.

  • file serep
  • Sadurunge miwiti format utawa pembagian drive USB, tansah nindakake serep file. Iku ora mung yen sampeyan pengin ngowahi format, iku tansah aman kanggo serep file ing cilik saka sembarang bilai serangan.

  • Jaga flash drive Panjenengan
  • Aja nyimpen file ing flash drive sing wis kena virus. Yen kuwi wis ditindakake file bakal rusak lan sampeyan bakal video utawa gambar. Menapa malih ora nransfer file sing rusak kanggo flash disk.

  • Simpen flash drive kanthi aman
  • Jaga flash drive dening tetep aman. Tansah mati saka bledug, panas, kadhemen lan cairan sembarang. Iki bakal nambah span gesang nyilem lampu kilat lan iku nduwe fungsi.


Base kawruh kanggo Flash Drive

Flash drive punika panyimpenan medias digital sing bisa digunakake kanggo nransfer file media saka komputer kanggo liyane. Flash drive piranti panyimpenan penting sing nganggo memori flash kanggo maca lan nulis file. Ana jinis-jinis file beda kasedhiya ing pasar kayata USB flash drive. Iki jenis kelip-kelip drive migunakake bis serial universal lan lampu kilat drive kanggo nyimpen lan transfer data. Flash drive portable lan cahya lan lagi alon outshining ing njaba floppy lan CD. Flash drive duwe kapasitas beda 1GB kuwi, 2GB, 64 kanggo malah 1TB.

Tips carane nangani flash drive

  • Aja mbusak flash drive nalika dienggo
  • Aja nggunakake siji flash drive kanggo periode maneh wektu
  • Apa maneh nganti file tansah
  • Pindhah flash drive kualitas

Hot Solutions

Nduwur