Lintang Repair Phoenix Excel

Repair rusak utawa ngrusak MS Excel Worksheets nganggo format asli utuh

Alat efisien kanggo ndandani spreadsheets corrrupt utawa ora bisa diliwati MS Excel (.XLS / .XLSX)
tanpa ngowahi tabel, panganggo sing didéfinisi denah, komentar sel, rumus engineering, gambar, urutan lan Filter, etc.

Repair Kuat MS Excel File

Repairs kabeh kasalahan korupsi file Excel gadhah '.xls' utawa ekstensi '.xlsx'

Pratayang sadurungé Tuku

Nyedhiyakake pratayang file Excel dibalekake sadurunge Recovery nyata

Pilihan Kumpulan-Recovery

Repairs siji uga macem-macem Xls / file XLSX

Dhukungan & Compatibility

Ndhukung repair Excel ing MS Excel 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 & 2000

Fitur Key

Powerful Repair of MS Excel Files
Repair Kuat MS Excel File

• koreksi kabeh umum Excel ngajukake kasalahan korupsi kaya format un-ditepungi, Excel ketemu isi diwaca ing name.xls, Excel ora bisa mbukak filename.xlsx berkas

• situs Ngreksa lembaran lan format sel, mbangun panganggo sing didéfinisi denah, format denah, aturan kondisi format, sifat lembaran, rumus engineering, nomer, teks, rumus sambungan, lan aturan

• Repairs siji uga macem-macem Xls / XLSX file bebarengan

repair damaged excel files in batches
Pilihan Kumpulan-Recovery

Repair kumpulan file Excel bebarengan ing njajal siji

Real-Time Pre-recovery Preview before excel repair

Real-Time Wis Recovery Preview

Real-Time Wis Recovery Preview

• Fitur antarmuka panganggo panuduh-gaya standar sing ngidini sampeyan pratinjau asil Recovery

• Nyedhiyani laporan log proses Repairing saiki kanggo analisis luwih

• Dislays asil Recovery sadurunge tuku

compatibility of excel repair

Dhukungan & Compatibility

Dhukungan & Compatibility

• Repairs ngrusak file MS Excel digawe ing MS Excel 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2002, lan 2000; Kanggo Mac, ndandani mung file '.XLSX' digawe ing MS Excel 2008 & 2011

• Ndhukung Windows 10, 8, 7, Vista, XP, lan NT; kanggo Mac, ndhukung Mac OS X 10.5 lan ndhuwur

Rekomendasi sadurunge Gunakake

Nutup kabeh file Excel sadurunge mlaku aplikasi

Yen sampeyan duwe rumus engineering ing lembaran Excel utawa notes, nginstal tambahan ing 'Analysis ToolPak'

The Best MS Excel Software Repair

Èfèktif lan Rampung Repair Rusak Microsoft Excel File

secure
Aman
We Value privasi panjenengan lan nglindhungi financial / info pribadi karo enkripsi majeng lan pangayoman penipuan majeng.
money back guarantee
SERVICE SUPPORT
wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet chatting lan email urip nanggepi ing 24 jam.
support service
Dhuwit-BACK njamin
Kabeh produk kita teka karo Dhuwit Mbalik njamin 30 dina.
support service
UPDATE & KEYCODE
nganyari umur Free
Keycode bakal dikirim menyang sampeyan kanthi otomatis ing menit

FAQs

• My ngrusak Excel lembaran ngandhut rumus engineering. Bisa lembaran iki mbalekake karo bantuan saka alat iki? +

Ya, alat bisa ndandani Excel Worksheets sing ngemot rumus engineering. Supaya repair kuwi, sampeyan kudu kanthi manual ngaktifake 'Analysis Tool Pack' nambah-ing saka 'Tools'Add-Ins'.

• "Excel Repair ora bakal terus amarga siji utawa liyane kedadean saka Microsoft Excel sing lagi mlaku." Lunak nuduhake pesen iki. Apa iku tegese? +
Lintang Excel Repair nuduhake munggah pesen iki nalika siji utawa luwih kedadean saka MS Excel sing mbukak. Nutup kabeh kedadean mbukak MS Excel lan klik tombol 'Coba maneh' kanggo terus nggunakake piranti lunak.
• Aku njupuk error 'Gambar kesalahan: Data Muga Wis Wis Ilang'. Aku bisa ndandani iki Excel Gambar? +
Kesalahan Gambar kesalahan: Data Muga Wis Wis Ilang 'nuduhake korupsi ing file Excel Panjenengan. Sampeyan bisa ndandani korupsi iki kanthi nggunakake Lintang Phoenix Excel Recovery.
Nduwur