Aman & Lengkap Solution kanggo Waras Photo

Kanggo Camcorder / Kamera, Komputer, kertu memori ...

Wondershare Data Recovery

Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung

Kanggo iPhone, iPad, iPod lan kabeh piranti iOS ...

Wondershare Dr.Fone kanggo iOS

A solusi kebak kanggo waras kontak dibusak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod.

Samsung, LG, Samsung, Motoroal lan kabeh Piranti Android ...

Wondershare Dr.Fone kanggo Android

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen teks, foto, pesen WhatsApp, file audio, video, dokumen lan liyane.

100% aman lan gampang DATA Recovery

Sawijining nemu banget mumetake nalika foto sing ilang utawa dibusak sengaja. Toolkits Wondershare Recovery data (kalebu Data Recovery , Dr.Fone kanggo iOS lan Dr.Fone kanggo Android) sing paling gampang lan aman cara kanggo waras Panjenengan video ilang, foto, foto, musik, email lan akeh liyane saka iOS / piranti Android, flash drive, jinis njaba lan liyane saka piranti panyimpenan.

Photos dibalekake JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.
piranti dibalekake

Wondershare Photo Recovery:
Komputer (Windows utawa Mac OS), Hard Drive, kertu memori (kaya SD Card), njaba Hard Drive, Flash Drive

Wondershare Dr.Fone kanggo iOS:
iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6,

Wondershare Dr.Fone kanggo Android:
Piranti Android saka Samsung, Samsung, Motorola ....


Apa SCENARIOS Sampeyan Lost Photos Panjenengan

• File Photo sing dibusak ing disengaja

Kadang file foto sing dibusak ora sengaja déning padha utawa panganggo sing ora belongs kanggo sistem. kesalahan manungsa sing kontributor paling gedhe kaloro mundhut data. Paling kasus sing suntingan kedadosan kaya ora mlaku njabut flash drive. kaping beda, pangguna bisa kekacoan iku munggah dening sengaja mbusak isi wutuh flash drive ing siji hentakan misguided. Sampeyan bisa nindakake siji bab lulus prakara kesalahan manungsa.

• File Photo sing dibusak ing waé

Wong bisa gampang mbusak data penting padha duwe hak kanggo ngowahi sadurungé Quitting a nirlaba, lan yen padha kosongaké sing Recycle Bin, sing data bakal angel banget kanggo waras.

• serangan Virus ing file Photo

file foto ing Windows bisa dadi bisa diliwati amarga piranti panyimpenan korupsi. serangan Virus punika sabab umum konco piranti panyimpenan korupsi. Sawetara file Photo penting bisa dibusak sak proses deteksi virus. Gagal logis bisa kedadeyan amarga ngajukake korupsi sistem, infèksi virus utawa format hard drive. Ing kasus kaya mengkono, panjenengan bisa njaluk foto mbalekake karo bantuan saka alat wondershare Recovery data.

• format utawa pembagian bisa nimbulaké file foto mundhut

Data ing Windows bisa dibusak dening pembagian / re-pembagian ing hard drive, format / format ulang pemisahan tanpa serep data sing tepat.


Cara kanggo nyegah Photos larang saka njupuk ilang

  • Kanggo nyegah mundhut database bisa dadi apike kanggo nambah ukuran Recycle Bin kanggo maringi leladen lan sengaja pambusakan.
  • Sampeyan bisa nyimpen pilih file ing méga kanggo remot akses, utawa sampeyan bisa nggunakake layanan sing otomatis mburi munggah kabeh data. Iki salah siji saka cara sing paling apik kanggo supaya sampeyan data saka njupuk metu saka tangan. Dropbox, Google Drive, lan Microsoft SkyDrive gumunggung fitur paling ngijini sampeyan nyimpen file ing folder pinter sing nuduhake munggah lokal ing hard drive komputer nanging uga mirrored ing méga.
  • Kanggo nggawe Kerep serep file iku pilihan wisest kanggo nyegah mundhut data. Yen informasi iki wigati sembarang, sistem serep kudu dipercaya lan digunakake ing sampeyan biasa.
  • Yen hard drive kurang ing papan lan sampeyan ora nggawe gedhe banget foto Photoshop, sampeyan bisa uga pengin nyuda ukuran Recycle Bin lan nambah papan sing kasedhiya ing hard drive.
  • Nginstal lan nganyari antivirus ajeg lan mbukak scan komputer lengkap saben minggu.
  • Gunakake sistem minangka sethitik minangka bisa nganti waras kabeh file ilang. Ing kegiatan liyane njupuk Panggonan ing hard disk, sing luwih kasempatan sing sawetara data ilang bisa ditulis liwat.

Hot Solutions

Nduwur