Wondershare Data Recovery

Aman & Lengkap Panjenengan Recovery Trash

Waras kabeh file dibusak kalebu gambar, dokumen, video & file audio, email, arsip saka Trash ing Mac irit, aman lan rampung

Waras file dibusak saka Trash ing Mac

Ilang data saka sampah? Lan sampeyan kudu maneh aman lan rampung? Wondershare alat Recovery data cara paling gampang lan aman kanggo waras Panjenengan video ilang, foto, dokumen, music, email lan akeh liyane saka flash drive, Tipe external lan liyane saka piranti panyimpenan. Iku ora bisa njaluk apa luwih gampang, saiki sampeyan bisa nemokake sembarang tipe data saka Trash karo bantuan saka alat wondershare Recovery data. Sampeyan bisa pratinjau cilik saka data ilang lan nindakake jero Recoveries liwat saiki bakal mindai jero saka loro hard drive lan piranti panyimpenan hotspot liyane karo Tingkat + / FAT sistem file / NTFS.

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT (PPT / PPTX), PDF, CWK, HTML (HTM), INDD, EPS, PAGES, KEY, nomer, VSD, ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, RTF, plist , tAX, MAT etc.

Photo PG, TIFF (TIF), PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, AI, XCF, DWG, X3F, ARW etc .

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Didhukung OS : Mac OS X 10.5 "Leopard", Mac OS X 10.6 "Snow Leopard", Mac OS X 10.7 "Singa", Mac OS X 10.8 "Gunung singa", OS X 10.9 "Mavericks", OS X 10,10 "Tenaya" , OS X 10.11 "El Capitan

Cara kerjane:

  • 1 Pilih Tipe File sing pengin Waras

  • 2 Cepet lokasi Trash ing Mac
  • 3 Preview lan waras file saka Mac Trash

Mac LOSS Trash DATA SCENARIOS:

• file Trash sing dibusak ing disengaja

Kadang file Trash Panjenengan sing dibusak ora sengaja déning padha utawa panganggo sing ora belongs kanggo sistem. kesalahan manungsa sing kontributor paling gedhe kapindho Trash mundhut data. Kaca bakal kekacoan iku munggah dening sengaja mbusak isi disk drive ing siji hentakan misguided. Sampeyan bisa nindakake soko kanggo lulus prakara kesalahan manungsa.

• file Trash sing dibusak ing waé

Wong bisa gampang mbusak data Trash penting padha duwe hak kanggo ngowahi sadurungé Quitting a nirlaba, lan yen padha kosongaké sing Recycle Bin, sing data bakal angel banget kanggo waras.

• serangan Virus ing Trash Data File

data Trash ing Windows bisa dadi bisa diliwati amarga piranti panyimpenan korupsi. serangan Virus punika sabab umum konco piranti panyimpenan korupsi. Sawetara data Trash bisa dibusak sak proses deteksi virus. Gagal logis bisa kedadeyan amarga ngajukake korupsi sistem, infèksi virus utawa format hard drive. Ing kasus kaya mengkono, panjenengan bisa njaluk data Trash Panjenengan mbalekake karo bantuan saka alat wondershare Recovery data.

• lulus Recycle Bin

Nalika Recyclebin kebak ing Windows karo file dibusak, OS Windows kanthi otomatis nggawe cukup kanggo file sing lagi waé dibusak dening njabut sawetara saka file dibusak lawas. Akibaté sing file lawas ora diakses kanggo kedhaftar maneh. Jumlah papan ngidini kanggo Recycle Bin bisa nggawe prabédan ing antarane kang bisa kanggo nompo sing file utawa ora.

• format utawa pembagian bisa nimbulaké mundhut saka file Trash Panjenengan

data Trash pribadi ing Windows bisa dibusak dening pembagian utawa salah siji re-pembagian ing hard drive, format utawa format ulang pemisahan tanpa serep Trash data sing tepat.


Carane supaya rusak file penting ing Mac

  • Nalika kita dibusak file bayangan ing mac, melu Trash sing bisa dadi folder temporary for nyimpen file bayangan. Sampeyan bakal bisa nemokake iki file dibusak ing Trash Panjenengan kantos kosongaké Trash Panjenengan Bin. Nanging yen bayangan ukuran file gedhe saka apa Trash bisa terus, susah file dibusak ora bisa njupuk saka Trash, salah siji. Mangkono sampeyan ora bisa nggunakake Trash kanggo nyimpen file.
  • Yen suhu saka hard disk iku dhuwur banget, sistem Mac bisa mungkasi digunakake biasane. Sing bisa kasil mundhut saka data lan Gagal hard drive. Sampeyan perlu kanggo kasarasan lan pangopènan sistem Mac seneng. Elingi aja Mac terus apa LF suhu partikel bledug dhuwur banget lan resik.
  • Kanggo nggawe Kerep serep file iku pilihan wisest kanggo nyegah mundhut data ing Mac. Yen informasi iki wigati sembarang, sistem serep kudu dipercaya lan digunakake ing sampeyan biasa.
  • Nginstal lan nganyari antivirus ajeg lan mbukak scan komputer lengkap saben minggu.
  • Gunakake sistem minangka sethitik minangka bisa nganti waras kabeh file ilang. Ing kegiatan liyane njupuk Panggonan ing hard disk, sing luwih kasempatan sing sawetara data ilang bisa ditulis liwat.

Base kawruh kanggo Trash ing Mac OS

Trash ngendi file sing dibusak saka Finder ing Mac OS X menyang. Lagi katahan kene supaya yen sampeyan mengko ngganti pikiran, file bisa ngluwari. Yen switcher, banjur Trash padha karo Windows recycle bin. Trash bisa ditemokaké ing mburi-tengené Dock (utawa ngisor, yen Dock ing sisih tampilan). Yen sampeyan ndeleng isi saka Sampah, sampeyan ndeleng mung item sing diselehake ana lan ora folder Trash saka akun liyane. Yen volume bisa ditulis liyane sing saiki, sampeyan uga kudu folder Trash individu ing jilid.

Hot Solutions

Nduwur