Top 10 alternatif NTFS undelete ing Windows lan Mac

Kita kudu data penting sing disimpen ing laptop kita lan komputer lan mundhut dadakan saka data bisa fatal ing kaping. Data bisa file bisnis, file media ing wangun foto lan video utawa file liyane. Nanging, loro Windows lan Mac nyedhiyani menehi hasil gedhe saka pangayoman kanggo data kita lan mundhut data ora sering banget. Kahanan bisa teka nalika kita ilang kabeh data kita lan Empu pribadi Recovery data iki mbantu kanggo njaluk bali data sadurunge punika ical ing salawas-lawase.

Program undelete NTFS

NTFS undelete aplikasi (program) sing ngijini sampeyan kanggo mbatalaké pambusakan file sing ilang ing cara banget prasaja lan gampang. NTFS aplikasi undelete bisa gampang mulihake kabeh jinis file saka piranti sing digunakake NTFS utawa sistem file FAT. Uga dianggo karo kabeh jinis media sing bisa dicopot kaya usb thumb drive lan SIM SD.

fitur

  1. program waras file dibusak saka hardisk malah sawise sampeyan wis disuntak Daur-ulang bin Panjenengan.
  2. Iku file undelete banget cepet lan gampang.
  3. Nanging ndhukung kabeh jinis file lan ekstensi.
  4. Iku kompatibel karo SIM SD lan usb drive.

kaluwihan

1. Nanging ndhukung Windows XP, Vista, 7, 8, Server 2003, lan Server 2008 kang nuduhake wis platform gedhe.

2. Iku mung njupuk sawetara menit kanggo nemokake file ilang.

3. Iku pinten file mbalekake lan gambar kanthi jeneng, status, ukuran, path, tanggal digawé lan sapiturute kang ndadekake banget gampang kanggo Ngurutake file.

cacat

1. A dicokot saka kawruh technical dibutuhake kanggo operate piranti lunak kaya kawruh ekstensi file etc.

Review seka pengguna

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

Part 1 Top 5 undelete plus alternatif piranti lunak ing windows

1. Wondershare Data Recovery

Wondershare Data Recovery alat sange kasedhiya kanggo mbantu nemokake file sing padha sengaja dibusak utawa ilang ing sawetara cara liyane. Menehi akeh opsi kanggo nemokake file lan data ilang. Nanging ndhukung nomer akeh file lan dianggep minangka sing paling lunak Recovery data kasedhiya dina.

best data recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

kaluwihan

1. Nanging ndhukung lan pulih luwih saka 550 jinis file.

2. Sampeyan mbutuhake syarat sistem minimal yen dibandhingake kanggo piranti lunak liya.

3. pulih data luwih irit banget lan ing cara banget prasaja lan cepet.

cacat

1. versi lengkap wis mbayar lan Empu versi free fitur banget winates.

Ratings lan Reviews

Wondershare Data Recovery for undeleted files

HFS Average: 4.5 out of 5 stars.

2. Recuva

Recuva punika windows loropaken alat Recovery data panganggo digunakake kanggo waras ilang lan ilang file. Iku mbantu kanggo panah padosi kanggo gambar, musik, dokumen, video lan file liyane. Uga migunakake / kuning / sistem cahya abang ijo kanggo nunjukaké sing kamungkinan saka Recovery file.

recuva data recovery for undeleted files

kaluwihan

1. Iku performs search banget jero kanggo golek file dibusak.

2. Iku pangguna-loropaken lan ngidini sampeyan kanggo panah away liyane èfèktif.

cacat

1. lunak njupuk wektu kanggo waras data ilang yen dibandhingake kanggo piranti lunak liya.

Ratings lan review

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

HFS Rata-rata 4 saking 5 stars.

3. undelete 360

Iku salah siji saka piranti lunak paling dhuwur kanggo mbusak file accidently dibusak saka sistem. Wis algoritma cepet lan efisien sing Panjenengané, searches lan mulihaken file luwih irit banget.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

kaluwihan

1. Wis pilihan alat File sing aman bisa mbusak file ngluwihi Recovery Ngilangke.

2. Bisa nemokake file sing wis dibusak saka Recycle Bin lan uga saka hard drive, floppy drive, usb drive lan kamera digital.

cacat

1. Iku pasuryan masalah nalika mbalek maneh jinis JPEG file kang drawback utama saka piranti lunak.

Ratings lan Reviews

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

Rata-rata ratings punika 3.8 out of 5 stars.

4. Wise Data Recovery

Iku alat Recovery data banget prasaja kasedhiya kanggo mbalek file ilang. Wis antarmuka banget prasaja lan opsi menu kurang rumit lan kothak dialog. Kerjane karo loro FAT lan NTFS jinis sistem.

wise data recovery for undeleted files

kaluwihan

1. Wis loropaken antarmuka panganggo banget prasaja karo wektu Recovery cepet.

cacat

1. Panjenengan ndhukung Recovery file kanggo usb drive .

2. versi Free mung kasedhiya kanggo nggunakake pribadi.

Ratings lan review

HFS Rata-rata 4 saking 5 stars.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

Recovery pemisahan 5. Mini Tool

Alat Mini Recovery pemisahan punika Recovery data software free kasedhiya sing mbantu waras dibusak, ilang utawa rusak drive lan sekat ing Windows, lan banjur mbantu kanggo waras data saka wong-wong mau. Nanging ndhukung hard drive, usb drive lan kabeh jinis flash drive liyane.

mini too partition recovery for undeleted files

kaluwihan

1. Nanging ndhukung nomer akeh sistem kaya IDE disk, disk SATA, SCSI disk lan dipindhah disk, FAT12 ndhukung, FAT16, FAT32, VFAT, NTFS lan NTFS5 sistem file.

2. Nanging ndhukung nomer akeh format file lan ekstensi.

Ratings lan review

HFS Rata-rata 4.8 out of 5 stars.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

Part 2 Top 5 undelete plus piranti lunak alternatif ing Mac

1. Wondershare Data Recovery kanggo Mac

Wondershare Data Recovery kanggo Mac minangka alat sange kasedhiya kanggo mbantu nemokake file sing padha sengaja dibusak utawa ilang ing sawetara cara liyane. Menehi akeh opsi kanggo nemokake file lan data ilang. Nanging ndhukung nomer akeh file lan dianggep minangka sing paling lunak Recovery data kasedhiya dina.

best data recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

kaluwihan

1. Nanging ndhukung lan pulih luwih saka 550 jinis file.

2. Sampeyan mbutuhake syarat sistem minimal yen dibandhingake kanggo piranti lunak liya.

3. pulih data luwih irit banget lan ing cara banget prasaja lan cepet.

cacat

1. versi lengkap wis mbayar lan Empu versi free fitur banget winates.

Ratings lan Reviews

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

HFS Rata-rata 4.5 out of 5 stars.

Recovery data 2. Mini Tool mac

Mini Tool mac Recovery data punika lunak Recovery data free kanggo pangguna mac kasedhiya sing mbantu waras dibusak, ilang utawa rusak drive lan sekat ing Windows, lan banjur mbantu kanggo waras data saka wong-wong mau. Nanging ndhukung hard drive, usb drive lan kabeh jinis flash drive liyane.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

kaluwihan

1. Nanging ndhukung nomer akeh sistem kaya Tingkat +, FAT 16/32 lan sistem file NTFS.

2. Nanging ndhukung nomer akeh format file lan ekstensi.

Ratings lan review

HFS Rata-rata 4.8 out of 5 stars.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

3. Disk Warrior

Disk jawata salah siji piranti alus Recovery data sing populèr kanggo silih mac kasedhiya dina. Salah fitur paling atraktif lunak iki pangguna antarmuka pinunjul. Bisa digunakake kanggo njupuk foto, video, dokumen lan akeh liyane.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

kaluwihan

1. Iku lunak majeng lan uga bisa waras data saka netepi drive.

2. Iki nuduhake indeks Optimization direktori kanggo saben drive.

3. Iku banget cepet lan banget dipercaya.

cacat

1. Syarat lunak sing dicokot liyane Komplek yen dibandhingake kanggo wong.

Ratings lan review

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

HFS Rata-rata 4.2 out of 5 stars.

4. Drill Disk

pengeboran Disk punika lunak Recovery data sing gampang nglindhungi file saka ora sengaja pambusakan karo bantuan saka Wikipedia Recovery lan retrieves data bali saka disk. Nanging ndhukung sistem file kaya Tingkat, Tingkat +, NTFS lan FAT 32 sistem. Iku alat banget kuat.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

kaluwihan

1. Wis sistem monitoring SMART kuat sing mbantu sampeyan kanggo ngawasi status hard disk lan résiko apa gagal potensial.

2. Gawe serep bisa digawe menyang berkas gambar lan bisa dipasang ing mengko kanggo Recovery data.

cacat

1. Butuh wektu maneh kanggo nemokake file yen dibandhingake kanggo pribadi Recovery liyane.

Ratings lan Reviews

HFS Rata-rata 3.8 out of 5 stars.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

5. Boomerang Data Recovery

Iku alat Recovery data gedhe kasedhiya kanggo kedhaftar mac dina kang alat Recovery data apik banget lan ngidini kanggo waras watara 500 GB saka data ing wektu. Wis 6 modul beda Recovery data kang mbantu sampeyan kanthi gampang waras data ilang.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

kaluwihan

1. Six beda mode Recovery data lan opsi pemisahan.

2. Iku banget pangguna-loropaken lan gampang kanggo nggunakake.

cacat

1. Iku dicokot akeh banget diregani $99.25 kanggo edition ngarep. Mangkono ndadekake piranti lunak larang regane yen dibandhingake kanggo piranti lunak liya.

Ratings lan Reviews

HFS Rata-rata 4.8 out of 5 stars.

Top 10 NTFS Undelete alternatives on Windows and Mac

3981454 wong wis diundhuh

წაშლა / Undelete Files

წაშლილი ფაილების I +
  1. წაშლა ათვალიერებს / ძებნის ისტორია
  2. წავშალოთ Cookies
  3. წაშლა პროგრამები
  4. წაშლა Downloads
  5. მუდმივად წაშალოთ ფაილები
  6. უსაფრთხო წაშლა
  7. ფაილი Deleter
  8. წაშლა ფაილი ბრძანება
  9. წაშლა Google Chrome
  10. საქაღალდის წაშლა
  11. წაშლა დუბლიკატი ფაილი
  12. Force წაშლა ფაილი გამოყენება
წაშლილი ფაილების II +
  1. წაშლა დოქტორი
  2. წაშლა ძველი ფაილი
  3. წაშლა დაზიანებულია ფაილი
  4. წაშლა დახურული ფაილი
  5. წაშლა undeletable ფაილი
  6. წაშლა ost. ფაილი
  7. წაშალე YouTube არხი / ვიდეო
  8. წაშლის უსარგებლო ფაილი
  9. წაშლა malware და ვირუსის
  10. წაშლა ფაილების
Undelete Files I +
  1. აღდგენა წაშლილი ფაილი
  2. აღდგენა ახლახანს წაშლილი ფაილები
  3. Undelete NTFS ფაილი
  4. Windows 7 undelete
  5. Windows XP undelete
  6. Windows Vista undelete
  7. undelete ინსტრუმენტი
  8. Undelete Plus ალტერნატივა
  9. Undelete 360 ​​ალტერნატივები
  10. NTFS Undelete ალტერნატივა
  11. undelete freewares
  12. ვიღებ წაშლილი ელ
Undelete Files II +
  1. EASEUS წაშლილი ფაილების აღდგენა ალტერნატივა
  2. აღდგენა ცვლა წაშლილი ფაილი
  3. გაუქმება შემთხვევითი წაშლა
  4. ვიღებ წაშლილი კონტაქტები
  5. Mac undelete
  6. აღდგენა წაშლილი ფოლდერები
  7. Android პროგრამები აღდგენა წაშლილი ფაილი
  8. სისტემის აღდგენა წაშლილი ფაილი
  9. აღდგენა წაშლილი ფაილების Android
  10. ფეხზე წაშლილია ფოტოები
  11. აღდგენა წაშლილი ფაილების recycle bin
  12. ფეხზე წაშლილია დაყოფის
  13. აღდგენა Dropbox წაშლილი ფაილი
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Deleted File Recovery / Top 10 NTFS alternatif undelete ing Windows lan Mac

Kabeh TOPICS

ყველაზე