Πώς να Επισκευή Corrupt Excel Σφάλμα αρχείου στο Excel 2013

«Βρήκαμε ένα πρόβλημα με κάποιο περιεχόμενο . Θέλετε να προσπαθήσουμε να ανακτήσει όσο μπορούμε; Εάν εμπιστεύεστε την πηγή αυτού του βιβλίου εργασίας, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι»

Μέρος 1: Ποια είναι η αιτία σφάλματος Excel αρχείου να Κατεστραμμένο

Η αιτία του σφάλματος, είναι συνήθως οφείλεται σε:

Λίγα σενάρια όπου φύλλο Excel παίρνει αλλοιωμένο είναι οι παρακάτω:

  1. Ανάρμοστο κλείσιμο του συστήματος: Πολλές φορές το σύστημα του υπολογιστή υποβάλλονται σε αιφνίδια διακοπή λειτουργίας λόγω διακοπής ρεύματος ή κάθε άλλο παρόμοιο λόγο. Ωστόσο, κλείνοντας το σύστημα κανονικά, αλλά χωρίς σωστά το κλείσιμο όλων των εφαρμογών που εκτελούνται μπορεί επίσης να προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες για τα αρχεία και τα δεδομένα σε παρόμοιο βαθμό. Αρχεία MS Excel και να καταστραφεί ή κατεστραμμένο λόγω αυτών των λόγων.
  2. : Ιός ιοί υπολογιστών που είναι προγράμματα κακόβουλα σχεδιαστεί για να μολύνει τα αρχεία προέλευσης ή δεδομένα σε έναν υπολογιστή, συχνά σε πολύ μεγάλη κλίμακα. Ένα σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν μολυνθεί με τον ιό μπορεί να είναι μια αιτία αρχεία Excel πάρει καταστραφεί.
  3. Bad τομείς σε μια συσκευή αποθήκευσης: Οι συσκευές αποθήκευσης, π.χ. σκληρός δίσκος (τοπική), μονάδα δίσκου (εξωτερική) μονάδα σκληρού στυλό, κλπ μπορεί να αναπτύξει κατεστραμμένους τομείς πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα πρόβλημα υλικού, φύλλο Excel σε αυτά τα κακά τομείς των μέσων αποθήκευσης μπορεί να πάρει διεφθαρμένη.
  4. Ο ακατάλληλος χειρισμός του MS Excel: Ένα αναπάντεχο κλείσιμο του φύλλου Excel ή ακατάλληλη κλείσιμο ενός ανοίξει το αρχείο μπορεί να είναι μια αιτία κατεστραμμένο αρχείο Excel.
  5. Μεγάλο μέγεθος δεδομένων: Βασικά MS Excel δεν προορίζεται για το χειρισμό τεράστια δεδομένων, δεδομένου ότι δεν είναι μια βάση δεδομένων, ως εκ τούτου, οι πιθανότητες διαφθοράς γίνει περισσότερο αν υπερφόρτωσης αρχείο excel να περιέχει μια μεγάλη ποσότητα δεδομένων.
  6. Διένεξη λογισμικού: Μερικές φορές οι συγκρούσεις λογισμικού, καθώς και, σπάνια, όμως, εκτύπωση αρχείο excel μπορεί επίσης να είναι η αιτία της βλάβης αρχεία Excel.
  7. Οι μακροεντολές και τύποι: Excel μακροεντολές και πολύπλοκες μέθοδοι έχουν επίσης μια γνωστή κακή φήμη για τη δημιουργία κατεστραμμένα δεδομένα σε ένα φύλλο εργασίας εργασίας.

Μέρος 2: Με «Άνοιγμα και επιδιόρθωση» χαρακτηριστικό να επισκευάσει κατεστραμμένο αρχείο Excel

Για την επισκευή βιβλίο εργασίας του Excel (Excel 2013) με τον τύπο του μηνύματος σφάλματος: .; «Βρήκαμε ένα πρόβλημα με κάποιο περιεχόμενο στο <filename> Θέλετε να προσπαθήσουμε να ανακτήσει όσο μπορούμε Εάν εμπιστεύεστε την πηγή αυτού του βιβλίου εργασίας, κάντε κλικ ναι»

Αυτό φαίνεται με το Excel 2007/2010, καθώς, υπάρχουν πέντε μέθοδοι για να ανακτήσει κατεστραμμένο αρχείο.

1. Επαναφορά (από το στήριγμα). Το αρχείο μπορεί να αποκατασταθεί από το αντίγραφο ασφαλείας, ενώ αντίγραφα ασφαλείας πρέπει να διατηρείται αυτόματα.

2. Επαναφορά (από το αρχείο Recovery). Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ένα αρχείο που περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα του Excel που μπορείτε να φέρω πίσω ακόμα και αν τα δεδομένα διαγράφονται ή καταστραφεί κατά λάθος. Για να το κάνετε αυτό το σήμα «έλεγχος» σε κάθε κουτί «Αποθήκευση αυτόματης ανάκτησης» στις Επιλογές του Excel, εκτός από «Απενεργοποίηση αυτόματης ανάκτησης».

3. Ανάκτηση από το έγγραφο του Office. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο όταν το αρχείο επηρεάζεται ελάχιστα. Στο παράθυρο εργασιών ανάκτησης εγγράφων, βέλος κοντά στο ανακτημένο αρχείο μπορεί να κάνει κλικ και επιλογή «αποθήκευση ως» επιτρέπει την ανάκτηση.

4. Άνοιγμα και επιδιόρθωση»χαρακτηριστικό. Excel ξεκινά αυτόματα την προσπάθεια ανάκαμψης είναι η περίπτωση ανιχνεύει κάθε διεφθαρμένη αρχείο Excel 2013, καθώς η εγκατάσταση προβλέπεται από μόνη της MS Excel. Αλλά μη αυτόν τον τρόπο, το εγχειρίδιο ανάκαμψη μπορεί να επιτευχθεί από «Άνοιγμα και επιδιόρθωση» χαρακτηριστικό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

5. Εργαλεία τρίτων κατασκευαστών.

Σε περίπτωση που καμία από αυτές τις επιλογές ανακτήσει το Excel 2013 αρχείο σωστά, καλύτερο επαγγελματικό λογισμικό Επισκευή Excel »Επισκευή Stellar Phoenix Excel θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει όλα τα σφάλματα.

Μέρος 3: Επισκευή MS Excel αρχείο με το εργαλείο επισκευής Excel

Stellar Phoenix Επισκευή Excel είναι ένα λογισμικό επισκευής αρχείο Excel. Η δοκιμαστική έκδοση είναι ελεύθερος να αφήσει τον αρχάριο εμπειρία άνετα. Είναι ένα πρέπει να έχει excel αρχείο επισκευής λογισμικού που άψογα επισκευές κατεστραμμένο αρχείο excel. Αυτό το λογισμικό επισκευής αρχείο excel προσφέρει δύο άδεια εκδόσεις, μία για έναν μόνο χρήστη και άλλα για πολλαπλά συστήματα είναι διαθέσιμα που υποστηρίζουν Mac (Excel2011) και όλες τις εκδόσεις των Windows.

Microsoft Excel Repair Tool
  • Επισκευές όλων των ειδών των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο κατεστραμμένο αρχείο excel, όπως πίνακες, διαγράμματα, τύπους, σχόλια, εικόνες, κ.λπ.
  • Επαναφορά όλων των κατεστραμμένα αρχεία excel σας στην αρχική τους κατάσταση.
  • Προεπισκόπηση του επισκευαστεί αρχείο excel σε πραγματικό χρόνο, δείτε πόσο από το αρχείο έχει ανακτηθεί όπως είναι επισκευάσιμα.
  • Όλα τα είδη MS λάθη της διαφθοράς γραφείου (για XLS XLSX αρχεία και μόνο) μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυτό το εργαλείο.
  • Αυτό το εργαλείο επισκευής αρχείο excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο παράθυρα και τις πλατφόρμες Mac για να επισκευάσει κατεστραμμένο αρχείο excel.
  • Όλα τα είδη MS λάθη της διαφθοράς γραφείου (για XLS XLSX αρχεία και μόνο) μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυτό το εργαλείο.
  • Αυτό το εργαλείο επισκευής αρχείο excel μπορεί να επισκευάσει κατεστραμμένα αρχεία όλων των εκδόσεων 2000-2016 που περιλαμβάνει 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, κλπ

Απλά βήματα για να εκτελέσετε Excle αρχείο επισκευής

Για τα Windows, η παρακάτω ακολουθία των βημάτων μπορεί να ακολουθήσει την εύκολη επισκευή κατεστραμμένο αρχείο excel , καταστραφεί ή υποστεί ζημιά. Για Mac, η επιλογή είναι εκεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το λογισμικό επισκευής αρχείο Excel λειτουργεί εξίσου καλά σε ένα από τα δύο να επιδιορθώσετε κατεστραμμένο αρχείο excel .

Βήμα 1

repair damaged Excel file step 1

Βήμα 2

repair damaged Excel file step 2

Βήμα 3

repair damaged Excel file step 3

Βήμα 4

repair damaged Excel file step 4

Μέρος 4: Συμβουλές για την επιδιόρθωση ενός κατεστραμμένου αρχείου Excel

Περίπτωση 1. Όταν το Excel δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο

  1. Αντιγραφή και ανοιχτό κατεστραμμένο αρχείο στο σκληρό δίσκο.
  2. Βρείτε .xlb αρχείο. Επίσης, να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, καθώς και. Διαγραφή .xlb. Επανεκκίνηση του Excel.
  3. Προσπαθήστε να ανοίξετε το αρχείο στο Word MS ή Σημειωματάριο. Ωστόσο, αυτό θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα δεδομένα, αλλά δεν τη μορφοποίηση
  4. Χρησιμοποιήστε το Excel XP. Αυτό έχει καλύτερες επιλογές για την ανάκαμψη.
  5. Όταν προσπαθεί άνοιγμα του αρχείου, απενεργοποίηση μακροεντολών
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή αρχίσει να τρέχει το Excel σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε «C: \ αρχείου Πρόγραμμα \ Microsoft Office \ Office \ excel.exe» / s

Περίπτωση 2. Όταν το αρχείο Excel είναι ανοιχτό

  1. Δοκιμάστε σε διαφορετικό υπολογιστή
  2. Απενεργοποιήστε Αυτόματη αποθήκευση.
  3. Απενεργοποιήστε την επιλογή κοινής χρήσης αρχείων
  4. Μην τρέχετε Excel από μια δισκέτα
  5. Αποθηκεύστε το αρχείο ως ιστοσελίδα και να ανοίξει εκ νέου το ως αρχείο Excel.
  6. Μείωση μεγέθους του αρχείου Excel
  7. Επιστρέψτε στην τελευταία έκδοση του αρχείου που είναι αποθηκευμένο.

Συμβουλές προφύλαξης για την αποφυγή αρχείο excel να καταστραφούν

Hot άρθρα
Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Αρχική Σελίδα / Επισκευή έγγραφο του Office / Πώς να Επισκευή Corrupt Excel Σφάλμα αρχείου στο Excel 2013

Όλα τα θέματα

Top