Fix QuickTime Σφάλμα 2048 Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα του αρχείου

Έχω αρχεία βίντεο με μορφή .MOV, everytimes προσπάθησα να ανοίξει το βίντεο με την τελευταία quicktime, παίρνω αυτό το σφάλμα «Σφάλμα -2048:. Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα του αρχείου επειδή Δεν είναι ένα αρχείο που καταλαβαίνει το QuickTime Πώς μου δίπλα επιλογές;»

Μπορεί να έχουν συναντήσει το ίδιο λάθος. Μερικές φορές, όταν προσπαθείτε να Πλάγια ένα αρχείο βίντεο .mov format χρησιμοποιώντας τη συσκευή της Apple QuickTime, μπορείτε να πάρετε ένα μήνυμα σφάλματος. Το μήνυμα είναι « Σφάλμα - 2048: Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της Φούλε, διότι δεν είναι ένα αρχείο που καταλαβαίνει το QuickTime ». Αυτό μπορεί να συμβεί όταν προσπαθείτε να συνεργαστεί με έναν άλλο παίκτη, όπως το VLC Media Player ή KM Player και θέλουν να παίξουν το αρχείο MOV.

Fix Quicktime Error 2048

Έτσι τι είναι με αυτό το σφάλμα, και γιατί δεν θα πάει μακριά, ακόμη και αν ανοίξετε το αρχείο με κάτι άλλο, όπως VLM Media Player; Λοιπόν, Σφάλμα - 2048 κάνει λόγο για «καμία ταινία βρέθηκε». Για την ακρίβεια, αναφέρεται στην «άτομο ταινία» το οποίο περιγράφει τα δεδομένα μέσα ενημέρωσης μέσα στο αρχείο MOV. Αν το άτομο ταινία λείπει, εμφανίζεται το προαναφερθείσες σφάλμα.

QuickTime MOV Error 2048

MOV είναι ένας αλγόριθμος συμπίεσης δικαιούχος που αναπτύχθηκε από την Apple Computer, που μπορεί να παίξει σε Windows και Mac υπολογιστή μέσω QuickTime player. αρχεία MOV διαθέτουν μια μεγάλη αλγόριθμο συμπίεσης και αναγνωρίζονται για εξαιρετική ποιότητα εικόνας τους. Τα αρχεία MOV αναφέρεται επίσης ως αρχεία QuickTime MOV και είναι εύκολο να παίξει. Ωστόσο, MOV βίντεο μπορεί ακόμη να επηρεαστεί από προβλήματα όπως η διαφθορά και η ζημιές. Μεταξύ των γεγονότων που προκαλούν το σφάλμα «σφάλμα QuickTime 2048 δεν θα μπορούσε να ανοίξει το αρχείο» ar ως εξής:

Μπορεί επίσης να συμβεί λόγω της διαφθοράς στο αρχείο προγράμματος QuickTime. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε εκ νέου τελευταία έκδοση του QuickTime player πολυμέσων για Mac και Windows υπολογιστή σας. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε τα βίντεο MOV. Στην περίπτωση αυτή, το ίδιο σφάλμα εμφανιστεί τότε σίγουρα το αρχείο βίντεο έχει καταστραφεί. Στη συνέχεια, θα πρέπει να διορθώσετε το αρχείο MOV για να απαλλαγούμε από το σφάλμα QuickTime 2048.

Για να διορθώσετε το σφάλμα αρχείου MOV 2048, θα πρέπει να το επισκευάσουμε με τη χρήση της κάθε καλή επισκευή λογισμικού MOV. Stellar Phoenix Επισκευή βίντεο είναι η καλύτερη επιλογή σας, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε κατεστραμμένο αρχείο βίντεο MOV και να διορθώσετε το αρχείο MOV Quicktime σφάλματος 2048.

Η επισκευή MOV Quicktime εργαλείο μπορεί να διορθώσει τα αρχεία MOV οποία ο παίκτης QuickTime απέτυχε να παίξει. Ένα άλλο καλό πράγμα για αυτό είναι ότι, αν και το όνομά του περιλαμβάνει τις λέξεις «Επισκευή MOV», μπορεί να διορθώσει στην πραγματικότητα άλλα είδη αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των MP4, MOV, M4V, M4A και F4V.

MOV βίντεο επισκευής | Fix Error QuickTime 2048

Fix QuickTime Error 2048
  • Επισκευές κεφαλίδα φθορές στα αρχεία MOV βίντεο QuickTime Error 2048.
  • Επισκευές διαφθορά στον ήχο τμήμα του QuickTime Error 2048 αρχεία βίντεο.
  • Επισκευές λάθη στην κίνηση του MOV βίντεο QuickTime Error 2048.
  • Επισκευές QuickTime Error 2048 καρέ το βίντεο της διαφθοράς.
  • Επισκευές λάθη στο QuickTime Error 2048 κινήματος ρυθμιστικό MOV βίντεο.
  • Επισκευές αλλοιωμένα στοιχεία του QuickTime Error 2048 αρχεία MOV βίντεο.
  • Επισκευή βίντεο MOV για Mac El Capitan 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7.
  • Επισκευή βίντεο MOV για τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP.

Πώς να επισκευάσει MOV αρχεία και Fix QuickTime Σφάλμα 2048:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για την επισκευή διεφθαρμένα ή κατεστραμμένα αρχεία βίντεο σε MP4, MOV, M4V, M4A και τη μορφή F4V χρήση αυτής της επισκευής βίντεο λογισμικού. Επισκευή αρχεία βίντεο MOV και να διορθώσετε το Quicktime σφάλματος 2048 βήμα προς βήμα. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε το σταθερό αρχείο βίντεο MOV πριν από την αποθήκευση.

Βήμα 1 Προσθέστε το QuickTime Error 2048 MOV αρχεία βίντεο με το εργαλείο επιδιόρθωσης του βίντεο.

Κάντε κλικ στο βίντεο Επισκευή κουμπί. Κάντε κλικ στο κουμπί (+) για να προσθέσετε το QuickTime Error 2048 αρχεία mov βίντεο από το Mac ή το PC σκληρό δίσκο και άλλες συσκευές πολυμέσων. Κάντε κλικ στο κουμπί (-) για να καταργήσετε το αρχείο (ες). Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να επιλέξετε και αποεπιλέξτε τα αρχεία βίντεο για να επισκευάσει.

mov video repair to fix QuickTime Error 2048

how to fix QuickTime Error 2048

Βήμα 2 Preview και QuickTime Επισκευή Error 2048 MOV αρχεία βίντεο.

Επιλέξτε το οποιοδήποτε αρχείο και κάντε κλικ στο Preview κουμπί για να ξεκινήσει την προεπισκόπηση πριν την επισκευή διαδικασία αρχίζει. Απλά κάντε κλικ στο Επιδιόρθωση κουμπί για να ξεκινήσει την επισκευή QuickTime Error 2048 αρχεία MOV βίντεο.

preview and repair QuickTime Error 2048 mov videos on mac

repairing QuickTime Error 2048 mov videos

Βήμα 3 Αποθήκευση επισκευάστηκε αρχεία βίντεο σε Mac.

Μπορείτε επίσης να προεπισκόπηση των επισκευαστεί αρχεία βίντεο. Ή απλά κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις επισκευαστεί αρχεία βίντεο για εσωτερική / εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου ..

save and fix QuickTime Error 2048

How to Repair QuickTime Error 2048 MOV Video Files on Mac

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξοικονόμηση είναι πλήρης, εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που δείχνει μια σύνδεση με τη θέση των αποθηκευμένων αρχείων βίντεο. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση αποθηκευμένων αρχείων για να επισκεφθείτε την περιοχή.

Απλά κατεβάστε και έχουν προσπαθήσει το καλύτερο MOV Επισκευή βίντεο λογισμικό για να σας βοηθήσει να διορθώσετε το σφάλμα QuickTime 2048. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάλυση των αποτελεσμάτων και την προεπισκόπηση του επισκευαστεί αρχείο της ταινίας σε Mac τώρα!

بازیابی ویدیو

1 بازیابی انواع ویدئو های مختلف +
  1. بازیابی MKV
  2. بازیابی M4A
  3. بازیابی FLV
  4. بازیابی MP4
  5. MTS بازیابی ویدئو
  6. بازیابی MXF
  7. بازیابی MOV
  8. بازیابی فایل MPG
  9. بازیابی AVI
  10. بازیابی 3GP
  11. بازیابی حذف ویدیویی AVCHD
2 بازیابی ویدیو از سناریو های مختلف +
  1. بازیابی ویدیو
  2. بازیابی Imove
  3. بازیابی فرمت سریع
  4. بازیابی ویدیو MAC
  5. Recvoer فیلم حذف
3 تصویری تعمیر +
  1. تعمیر ویدئو
  2. تعمیر MP4
  3. تعمیر MOV
  4. تعمیر M4V
  5. تعمیر WMV
  6. تعمیر سیاه صفحه نمایش ویدئو
Hot άρθρα
Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν; Μιλήστε απευθείας στην ομάδα υποστήριξης μας>
Αρχική / Βίντεο Ανάκτηση / Fix QuickTime Σφάλμα 2048 Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα του αρχείου

Όλα τα θέματα

بالا