Olee otú Dịghachi ehichapụ ozi ịntanetị na Outlook

Ị na-echeta ozi ọma n'isiokwu nke kwuru na Hilary Clinton ezighị ehichapụ n'elu 30,000 ozi ịntanetị? Ọma na ozi ọma bụ nnọọ wayo. Akpa, ị nwere ike ghara ihichapụ a ton ozi ịntanetị dị nnọọ ka na, na ọbụna ma ọ bụrụ na ị na-jikwaa ka ihichapụ ha n'ezie, i nwere ike ka na-ahụ ha na ahịhịa folder. Sill adịghị ekwere ihe m? Ọ bụrụ na ị na-eji ihe email ngwa dị ka Microsoft Outlook, ọbụna ma ọ bụrụ na ị na-bupụrụ ahịhịa i nwere ike ịhụ dịkarịa ala otu ehichapụ email mgbake usoro enweghị ojiji nke ọ bụla Outlook email mgbake ngwá ọrụ nke ga-enyere gị aka-agbake ehichapụ ozi ịntanetị na-ele ihe anya. Ndo Hilary! Ị kpọgidere ya nnukwu oge. Ọ dị mma. Enough na obere okwu.

Na-esonụ e, anyị na-aga ikwu banyere otú naghachi ehichapụ ozi ịntanetị na Outlook 2007. Mbụ usoro na anyị na-aga na-akọwa na omimi na-eji Microsoft Outlook 2007, na onye nke ọzọ na-eji a Outlook email mgbake software.

Part 1: Olee otú Dịghachi ehichapụ ozi ịntanetị na Outlook 2007

Na-eso usoro a na-adịghị eji ihe ọ bụla free Outlook email mgbake ka niile na omume anyị na-eme n'ime Microsoft Outlook 2007. Iji n'ihu na nke a na-ehichapụ email mgbake usoro, e nwere ihu ọma abụọ iche iche ndapụta na anyị nwere ike ikwu banyere ebe a.

Dịruru ná njọ A:

Nke a ihe nwere ike ime mgbe ị na-ike gwụrụ ma ọ bụ inattentive na ị ihichapụ ihe email site na igbe mbata gị. Ọ bụrụ na ọ bụ na igbe mbata gị 5 mins gara aga, ma ugbu a, i nwere ike ịhụ ya, mgbe ahụ, ọ bụ eleghị anya na ahịhịa. Naghachi ehichapụ ozi ịntanetị na Outlook nanị ịnyagharịa ka Mail nchekwa ma họrọ "ehichapụ ihe" nchekwa si ekpe ebi ndụ. Right pịa ọ bụla na ị ga-ahụ ọtụtụ nhọrọ na ihe na-eme ndị a ozi ịntanetị. Ị nwere ike ugbu a akpali ha azụ igbe.

Dịruru ná njọ B:

Microsoft Outlook-eji a local oyiri nke gị igbe akwụkwọ ozi echekwara na gị na ihe nkesa, na mgbe ị na efu gị ahịhịa ị na ihichapụ mpaghara akwụkwọ nke gị ozi ịntanetị.

Nzọụkwụ 1 Open Microsoft Outlook, na ịnyagharịa "Ngwaọrụ" na menu mmanya;

restore deleted email from Outlook 2007 step 1

Nzọụkwụ 2 Họrọ "Naghachi ehichapụ ihe";

Nzọụkwụ 3 A obere window emepe na "na-adịgide adịgide ehichapụ ozi ịntanetị";

restore deleted email from Outlook 2007 step 2

Nzọụkwụ 4 Họrọ otu ị chọrọ, wee pịa nke abụọ button na top n'akụkụ aka ekpe.

restore deleted email from Outlook 2007 step 3

Olileanya, ozi-e gị ga-ugbu a na-egosi na igbe mbata gị. Nke ahụ bụ niile folks! Nke a bụ otú na-agbake ehichapụ ele ozi ịntanetị n'ime Microsoft Outlook 2007 enweghị iji ọ bụla free email mgbake software ma ọ bụ ọ bụla ọzọ na ngwá ọrụ na niile.

Part 2: Olee otú Dịghachi ehichapụ ozi ịntanetị site na Outlook PST Files

1. Mmezi mebiri emebi / emerụ PST Files na Outlook PST Mmezi

Cheta obodo akwụkwọ nke gị igbe akwụkwọ ozi m gwara gị banyere na aga na ngalaba na Outlook-eji iji chekwaa data na kọmputa gị? Nke a na-akpọ a PST faịlụ, ọ pụtara "Personal Nchekwa Isiokwu" na nke ahụ bụ ụdị nke faịlụ format Outlook-eji na-echekwa onwe onye data na kọmputa gị. Mgbe ụfọdụ, mgbe ị na-agbalị na-agbake ehichapụ ozi ịntanetị site na Outlook, gị PST faịlụ ego n'anya emerụ na nke a ga-eme data inaccessibility.

Iji apụta Phoenix Outlook PST Mmezi software , ị nwere ike ịrụzi mebiri emebi na-emerụ PST faịlụ. Nke a na omume nwere a mgbake algọridim ga-enyere gị wepụ data site na a rụrụ arụ ma ọ bụ mebiri emebi PST faịlụ na-azọpụta ya na a ọhụrụ akwụkwọ. Ị nwere ike ịzọpụta gị ozi ịntanetị na iche iche formats na ị na-a preview gị aga-eme, ndetu, kọntaktị na ọbụna Kalenda.

outlook pst repair
  • Recovers niile igbe akwụkwọ ozi mmiri n'ime faịlụ dị ka ozi, Mgbakwụnye, kọntaktị, kalịnda, magazin, na ndetu, wdg
  • Recovers Type ehichapụ ozi ịntanetị na e wepụchara n'amaghị ma ọ bụ furu efu n'ihi mberede usoro formatting
  • Na-enye ohere n'izoputa anyi natara Gburu na EML, MSG, RTF, HTML, na PDF formats
  • Akwado mmezi nke ezoro ezo & paswọọdụ echebe PST faịlụ
  • Enyere gị ndokwa scanned ozi-eji dị iche iche ibiere ndị dị otú ahụ dị ka 'Ụbọchị', 'Site', 'Iji', 'Isiokwu', 'Ụdị', 'na-ekekọta', na 'Importance'
  • Ndozi rụrụ Outlook file kere MS Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2002 (XP), & 2000 na MS Office 2016, 2013, 2010 (64-bit version), 2007 & 2003; akwado Windows 10, 8, 7, Vista.

Nzọụkwụ 1 Na Outlook PST Rụzie isi window, abụọ nhọrọ: 'Họrọ Outlook File' na 'Chọta Outlook File'.Click na "Chọta Outlook Njikwa" button chọta gị PST faịlụ.

recover deleted emails from Outlook 2007 step 1

Nzọụkwụ 2 Search maka PST faịlụ na mbanye, niile PST faịlụ a ga-emere na 'Chọta Results' ngalaba, họrọ PST faịlụ na ị chọrọ na pịa "Ok" n'ihu n'ihu.

recover deleted email from Outlook 2007 step 2

Nzọụkwụ 3 All na rụziri PST faịlụ, ozi ịntanetị na ihe a ga-emere na n'aka ekpe mmanya, ịlele ọ bụla ihe nchekwa na preview.

recover deleted email from Outlook 2007 step 3

2. Dịghachi ehichapụ Email si Outlook PST Files

Naghachi ehichapụ ozi ịntanetị site na a rụziri PST faịlụ na Outlook ịnyagharịa Files na-eji Import ọrụ gị PST akwụkwọ.

Nzọụkwụ 4 Họrọ email na nchekwa ma pịa 'zọpụta rụziri File'from na File menu.Save dị ka ọ bụla formats ka EML, MSG, RTF, HTML, ma ọ bụ PDF, na họrọ a ebe ebe ị chọrọ ịzọpụta natara ozi ịntanetị.

recover deleted email from Outlook 2007 step 4

Nzọụkwụ 5 Mgbe dechara naghachi ehichapụ Email na Outlook na-azọpụta ọma.

recover deleted email from Outlook 2007 step 5

Ehichapụ email mgbake abụghị ihe ị ga na-kpara aka ọjọọ banyere. Ọ bụrụ na ị mara ihe ị na-eme na nwere ikike ngwá ọrụ, ị ga-enwe ike ime ya niile site na gị onwe gị. Ya mere, ọ bụrụ na ị na n'ụzọ na-ehichapụ ihe dị mkpa email site na gị Microsoft Outlook 2007 ngwa, m olileanya na m na-egosi na ị na kpọmkwem otú na-agbake ehichapụ ozi ịntanetị site na-ele ihe anya na anyị ga-esi gị faịlụ azụ.

Efase Recovery Imèl

Imèl Recovery Software +
  1. Pespektiv Recovery Zouti
  2. Imèl Recovery Software
  3. Recovery Safe Imèl
  4. Efase Recovery Imèl
  5. Shift Imèl Recovery
  6. Pespektiv Imèl Recovery
  7. Imèl Data Recovery
  8. Imèl mesaj rekiperasyon
  9. PST rekiperasyon dosye
  10. Imèl Recovery File
Refè efase Imèl +
  1. Reprann pespektiv Atik
  2. Reprann Imèl Atachman
  3. Objè Recovery Imèl
  4. Pespektiv Kontakte Recovery
  5. Pespektiv 2007 Recovery
  6. Pespektiv 2010 Recovery
  7. Imèl Kalandriye Recovery
  8. Pespektiv Objektif Travay la Recovery
  9. Pespektiv Journal Recovery
Hot Articles
Lee More See Naa
Product metụtara ajụjụ? Gwa ozugbo anyị Nkwado Team>
Home / Email Recovery / Olee otú Dịghachi ehichapụ ozi ịntanetị na Outlook

All Isiokwu

Top