Kā remonta bojāti prezentāciju PowerPoint 2010

1. daļa: Kā noteikt, vai jums ir bojātu prezentāciju

Gadījumā, ja jūs nevarat atvērt savu PowerPoint prezentācijas parastajā veidā, tas varētu būt saistīts ar dažādiem jautājumiem. Dažreiz faili bojāti dažādu iemeslu dēļ, bet dažos gadījumos, nekas nepareizs ar oriģinālo failu, bet tas nav atvērts pareizi, jo dažu citu iemeslu dēļ. Tātad, pirms jūs mēģināt salabot bojāto prezentāciju , tas ir svarīgi, lai jūs, lai noteiktu, vai tā ir faktiski bojāts vai nav. Ir dažādi veidi, lai skaitlis šo out. Dažas metodes, kas varētu noderēs šajā sakarā tiek aplūkoti turpmāk.

repair corrupt powerpoint file

1. metode: Mēģiniet atvērt esošo prezentācijas

Pirmā metode, lai noteiktu, vai jūsu prezentācija ir bojāts vai nav, ir, mēģinot atvērt vienu vai vairākas citas prezentācijas, kas jau atrodas jūsu datorā. Lai to izdarītu, veiciet tālāk norādītās darbības

Gadījumā, ja šī prezentācija paver bez neparastu uzvedību, tas nozīmē, ka otra prezentācija ir bojāta vai bojāts. Ir ieteicams atvērt vismaz divas prezentācijas, lai būtu pārliecināts. Ja izrādās, ka tiek faktiski bojāta, jums ir nepieciešams, lai veiktu PowerPoint failu remonts, izmantojot kādu biroja failu remonta rīku.

2. metode: Make pilnīgi jaunu prezentāciju

Vēl viena laba metode, lai noskaidrotu, vai PPT fails ar atlīdzību ir bojāts vai nav, ir, veicot jaunu prezentāciju par savu PowerPoint. Ja viss strādā parastajā veidā, tas nozīmē, ka iespējamais fails ir faktiski bojāts. Pretējā gadījumā pastāv iespēja, ka kaut kas varētu būt nepareizi ar savu PowerPoint pieteikumu. Lai jaunu prezentāciju, jums ir veikt tālāk norādītās darbības:

Gadījumā, ja viss strādā tā, kā tas bija paredzēts, tas nozīmē, ka iespējamā PPT fails ir faktiski bojāts.

2.daļa: Kā remonts PowerPoint, ja jūs nevarat atvērt prezentāciju

Gadījumā, ja Jums ir pienācis pāri situācijā, kad jūs nevarat atvērt prezentāciju saglabāts datorā, dažas dažādas lietas var palīdzēt jums remonts bojātu prezentāciju . Dažas no šīm metodēm, kas varētu būt ļoti ērts, šajā kontekstā tiek aplūkoti turpmāk.

1. metode: Centieties PowerPoint skatītājs atvērt prezentāciju

Viens efektīvs līdzeklis ir šāda situācija ir mēģināt piekļūt jūsu PPT failus, izmantojot PowerPoint Viewer pieteikumu. Bet paturiet prātā, ka tas nenāk preinstalled Microsoft Windows, lai jums būtu lejupielādēt un instalēt to vispirms. Jūs varat izdarīt, ejot cauri šādiem posmiem:

  1. Apmeklējiet šo saiti, lai lejupielādētu PowerPoint Viewer: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=cb9bf144-1076-4615-9951-294eeb832823
  2. Kad tas ir lejupielādēts, palaist uzstādīšanas un instalēt programmu.
  3. Atvērt PowerPoint Viewer un noklikšķiniet uz "Atvērt".
  4. Izvēlieties bojātu failu un noklikšķiniet uz "Atvērt".

Pēc tam, kad ir instalēta pieteikumu, mēģiniet rādīt PPTs caur to. Ja tā darbojas pareizi, tur ir kaut kas nepareizi ar savu PowerPoint pieteikumu. Pretējā gadījumā jums ir kaut ko darīt par bojātu PPT failus.

2. metode: Pamēģiniet kopiju bojāts fails

Datora cietais disks bieži mēdz izstrādāt dažas slikti nozarēs, kā rezultātā dažādu nenovēršamu jautājumiem. Visi dati klāt vienā no šīm nozarēm varētu sabojāties. Ja jūs nevarat atvērt vienu no jūsu PPT failus, pastāv iespēja, ka tas varētu būt par dažiem bad sektoriem cieto disku. Tāpēc kopējot uz citu vietu var iegūt dažus neticamus rezultātus. Lai to izdarītu, jums ir, lai izvēlētos failu, un kopēt to, izmantojot "Ctrl + C". tad jums jādodas uz jaunu direktoriju un ielīmēt failu tur, nospiežot "Ctrl + V". Ja tikko kopēts failu atver, bingo! Pretējā gadījumā jūs varat palaist Scan Disk Utility, lai atbrīvotos no visa slikti nozarēs situāciju.

3.daļa: Kā Remonts prezentāciju ar Office labošanas rīks

Kā jau minēts iepriekš, ir vairāki dažādi veidi, remonts bojāto prezentāciju. Kamēr viņi dažreiz sniedz labus rezultātus, bet tas nav nepieciešams, ka viņi varētu sniegt 100% izdošanās līmeni. Tāpēc labākais rīcība šajā sakarā, ir izmantot kā biroja remonta rīku, piemēram, Zvaigžņu Phoenix PowerPoint labošanas rīks, lai veiktu darbu.

Zvaigžņu Phoenix PowerPoint labošanas rīks būtībā ir programmatūra, kas ir paredzēts, lai atgūtu PowerPoint failus, kas ir bojāti vai bojātas jebkādā veidā. Programma var palīdzēt jums atgūt jebkuru PowerPoint failu veikts jebkurā variantā MS PowerPoint, kam jebkuru paplašinājumu, ieskaitot ppt, pptx vai pptm. Atšķirībā no citiem līdzīgiem lietojamiem rīkiem, tas viens piedāvā atbalstu pptm failus, kā arī. Izmantojot šo rīku, jūs varat vienlaicīgi veikt PowerPoint failu remontu uz vairākiem failiem, kamēr jūs varat izmantot arī iezīme neapstrādāta atgūšana, lai labotu nopietni bojāti faili, kā arī.

Microsoft PowerPoint Repair Tool
  • Remonts gandrīz visos gadījumos, PPT failu korupciju, izpildot uzticamu un bez riska pieeju PowerPoint atgūšana
  • Remonts PowerPoint makro iespējots (.pptm) ​​failu un atjaunot visus PowerPoint objektus ar makro pielikumiem
  • Remonts un atjauno jebkādu skaitu PPT / pptx / pptm failus vienlaicīgi
  • Veikt parakstu balstītas uz PPT failus atgūšana, lai atgūtu savu būtiski dati
  • Remonts jūsu korumpēti PPT failu un rāda priekšskatījumu visiem prezentācijas slaidiem pirms saglabājot to pie lietotāja norādītajā vietā

Lai labotu bojātās failus, izmantojot PowerPoint labošanas rīku, jums ir nepieciešams sekot soļiem, kas uzskaitīti turpmāk:

Solis 1 Uzsākt PowerPoint Remonts programmatūru, tas būs pop up logs default.Select bojāts PowerPoint failus un meklēt failus mapē vietējā diska.

repair corrupt PowerPoint file step 1

Step 2 Pēc skenēšanas dirve, visi korumpēti PowerPoint fails disply kas meklēja section.Select vienu vai visus korumpēti failus un noklikšķiniet uz Scan pogu sākt remontu procesā

repair corrupt PowerPoint file step 2

3. Solis Varat priekšskatīt remontēt PowerPoint failu, pirms jūs to saglabāt.

repair corrupt PowerPoint file step 3

Solis 4. Lai saglabājot remontēt PowerPoint failu galamērķa atrašanās disku.

repair corrupt PowerPoint file step 4

Lai Apkopojot to visu, var teikt, ka tas ir gandrīz neizbēgami, ka viens no jūsu svarīgākajiem PowerPoint prezentācijas, var tikt bojāti kādu laiku. Nevis neuztraucoties par zaudēto datu, jums ir veikt pareizos pasākumus, lai atgūtu to, bet vispirms jums ir jābūt pārliecinātiem, ka fails ir faktiski bojāts. Kad esat pārliecināts par to, ka jūs varat izmantot dažādas metodes, lai mēģinātu atjaunot saturu oriģinālo failu. Izmantojot kādu biroja remonta rīku, piemēram, PowerPoint Remonts rīks var būt ļoti ērts, šajā sakarā.

Office Document Reparatiounsdéngscht

Reparatur Wuert Fichier +
  1. Reparatur Schuedenersaz Wuert Fichier
  2. Reparatur Wuert Document
  3. Reparatur Beschiedegt Wuert Fichier
  4. Bescht Manéier Wuert Fichier ze Reparatiounsdéngscht
  5. Reparatur MS Wuert Feeler
  6. Reparatur Wuert Fichier Feeler
  7. Reparatur Wuert Fichier Korruptioun Feeler
Reparatur Excel Fichier +
  1. Reparatur Excel Fichier
  2. Reparatur Schuedenersaz Excel Fichier
  3. Reparatur hues Excel Fichier
  4. Reparatur Excel verluer Feeler
  5. Reparatur Excel Feeler
  6. Reparatur Excel kann net Open
  7. Reparatur Excel Korruptioun Feeler
  8. Reparatur Excel onlieserleche Feeler
  9. Reparatur Excel stoppen Schaffen
  10. Reparatur Excel a Regierung
  11. Reparatur Programm Feeler
  12. Reparatur Excel 2017
  13. Reparatur onzougänglechen Excel
  14. Reparatur Excel Fichier Feeler
  15. Reparatur Excel 2013
  16. Reparatur Excel Ui Feeler
  17. Reparatur abcxls Fichier
  18. Reparatur Excel Fichier Projet
Reparatur Wat Fichier +
  1. Reparatur korrupt Wat
  2. Reparatur Schuedenersaz Wat
  3. Reparatur Wat 2010
  4. Wat Reparatiounsdéngscht Tool
  5. Wat Fichier Reparatiounsdéngscht
  6. Reparatur Wat 2013
  7. Beschte Excel Reparatiounsdéngscht Tool
  8. Wuert Fichier Reparatur Outil
Karstie raksti
Skatīt vairāk redzēsiet mazāku
Produktam saistītie jautājumi? Runā tieši uz mūsu atbalsta komanda>
Home / Office Document Repair / Kā remonta bojāti prezentāciju PowerPoint 2010

Visas tēmas

Top