Како да ПОПРАВКА PST датотеката во Outlook 2007

MS Outlook е важна алатка програма како што ни овозможува за полесно да се справи со нашите пораки кога сме на интернет или дури и офлајн. Пораки обично се состојат од некои многу важни информации што треба да се обезбеди правилно со цел да се избегнат какви било непријатности во иднина.

Преглед на Outlook 2007 PST датотеки

Како што беше дискутирано погоре, Outlook 2007 ни овозможува да работат на различни пораки и други релевантни елементи и во онлајн, како и во офлајн режим. Со цел да работат во офлајн режим, Outlook зачувува датотеки на податоци на сите пораки на нашите компјутер. Сите овие информации се зачувани на нашите хард диск во форма на PST и OST датотеки. PST датотеки се почести, па ние ќе се разговара како да поправка PST датотека во Outlook 2007 година.

Дел 1: ПОПРАВКА Алатка Најдобар Outlook PST

Постојат неколку различни алатки поправка Outlook PST кои се достапни на пазарот, но ако сте во потрага за најдобар меѓу останатите, ќе за Ѕвездената Феникс Outlook PST Repair алатка ќе биде најсоодветен избор како оваа алатка има многу повеќе да понуди кои не е понудено од страна на било која од други Outlook 2007 поправка алатка. Тоа е лесно и ефикасно да ви помогне како да поправка Outlook 2007. Неколку од неговите повеќето значајни карактеристики во оваа смисла се наведени подолу.

outlook pst repair
  • Обновува сите компоненти сандаче во рамките на датотеки како што се e-mail, додатоци, контакти, календарски објекти, списанија, белешки, итн
  • Пронаоѓа случајно избришани пораки кои се прочистени од грешка или изгубени поради непланирани форматирање систем
  • Овозможува заштеда обнови пораки во EML, MSG, RTF, HTML, и PDF формати
  • Поддржува поправка на шифрирана и заштитени со лозинка PST додадени фајлови:
  • Ви овозможува да се организира скенирани пораки со користење на различни критериуми како што се 'Датум' 'Од "," Да "," Тема "," тип "," Прилог "и" значење "
  • Поправка на корумпираните Outlook датотека создадена во MS Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2002 (XP), и 2000 и MS Office 2016, 2013, 2010 година (64-битна верзија), 2007 и 2003 година; Поддржува Windows 10, 8, 7, Vista.

Дел 2: Како да ПОПРАВКА PST датотеката во Outlook 2007

Ако се прашувате, како да поправка PST датотека во Outlook 2007 година, треба да се оди преку дискутира подолу туториал ви дава детали за PST додадени фајлови: закрепнување користење Ѕвездената Феникс Outlook PST Repair алатка .

Чекор 1 На почетната страница, ќе ви бидат дадени две опции да одберам на датотеки од вашиот компјутер. Во случај да сте запознаени со точната локација на вашите датотеки, можете да се обратите за "Изберете корумпираните Outlook PST датотека. Од друга страна, ако не сте сигурни за локацијата на датотеката, одат за "наоѓање на Outlook датотека.

how to repair pst file in outlook 2007 step 1

Чекор 2 Во случај да изберете втората опција, одберам локален диск или папката каде што сакате да се скенира за оштетени PST датотеки, и сите PST додадени фајлови: ќе се претстави во кои одредена локација.

repair outlook 2007 pst file step 2

Чекор 3 Изберете ги сите корумпираните Outlook 2007 PST датотеки за скенирање и поправка процес и сите избрани PST датотеки се санираат успешно.

repair pst file in outlook 2007 step 3

Чекор 4 Откако ќе го проверуваат на содржината на сите датотеки, можете да ги зачувате вистинските датотеки на вашиот внатрешен или надворешен диск со обезбедување на софтвер со локација.

how to repair outlook 2007 step 4

Тоа е тоа! Вие успешно го заврши процесот на тоа како да поправка PST датотека во Outlook 2007. Можете да го отворите одредена локација, со цел да ги користат овие датотеки сега.

Некои корисни совети:

Губење на важни податоци за корупција може да испаднат да биде навистина исцрпувачки и фрустрирачки искуство. Значи здрав избор е да бидете сигурни дека никогаш не ќе мора да се справи со овој вид на фрустрации повторно. Неколку совети кои би можеле постапките да бидат корисни за да се одржите вашиот PST датотеки од добивање на оштетени се наведени подолу за вашиот леснотија.

PST Tiswija

PST Tiswija Tool +
  1. Ħielsa PST Tiswija Tool
  2. Inbox Tiswija Tool
  3. Stellar Tiswija PST
  4. Outlook Tiswija Tool
  5. Sib fajls Outlook PST
  6. PST tiswija software
  7. Outlook fajl Irkupru
  8. Outlook Tiswija Tool
  9. PST Irkupru Tool
  10. Tiswija Outlook Fajls
  11. Microsoft PST tiswija
Kif tiswija PST +
  1. Tiswija Outlook 2013
  2. Tiswija Outlook 2007
  3. Tiswija OST Fajls
  4. Tiswija fajl korrotta PST
  5. Tiswija Outlook 2010 PST
  6. Tiswija Outlook fajl PST
  7. Tiswija Outlook fajl PST
  8. Tiswija PST fajls
  9. Tiswija fajl PST
  10. Waħħal fajls PST
  11. Tiswija PST fajl fl-Outlook
  12. Tiswija Outlook Data
  13. Tiswija Outlook fajl fil-Windows
Kif tirkupra PST +
  1. PST fajl Irkupru
  2. Tirkupra fajls Korrotti PST
  3. Restore Outlook 2007
  4. Tirkupra Outlook 2013 PST
  5. Jirkupraw fajls Imħassar PST
  6. Tirkupra Punti Outlook
Жешка членовите
Види повеќе Види Помалку
Прашања поврзани со производи? Зборуваат директно на нашиот тим за поддршка>
Почетна / PST Repair / Како да ПОПРАВКА PST датотеката во Outlook 2007

сите теми

Fuq