Wondershare Data Recovery

Aman & Lengkap Panjenengan Hard Drive Data Recovery

Terminator saka ngimpi data-mundhut - kuat lan gampang kanggo nggunakake alat Recovery hard drive

A kuat lan dipercaya Hard Drive Data Recovery Software

Recovery Wondershare Hard Drive Data njamin sampeyan Recovery data total video, gambar, musik, dokumen, email lan arsip saka hard drive, USB drive, njaba drive lan piranti apa wae panyimpenan digital. lunak kompatibel karo mac lan windows sistem operasi. Wis patang mode Recovery kuat sing nggawe Recovery file lengkap. Iku alat intuisi sing gampang kanggo nggunakake, aman lan dipercaya. Ing kasunyatan Recovery file mung mbutuhake sampeyan kanggo mindhai, pratayang banjur waras.

  • Jinis berkas
  • Piranti didhukung

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

Photo JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Cara kerjane:

  • 1 Pilih jinis file sing pengin waras

  • 2 Pilih drive hard utawa sekat kanggo miwiti proses scanning
  • 3 Preview, pilih file sing pengin waras lan klik "Waras" tombol

Apa SCENARIOS Sampeyan bisa Lost Data Saka Hard Drive

• File Deleted

Sampeyan bisa ilang file nalika kosongaké Trash utawa ulang bin ing komputer. Menapa malih, yen sampeyan klik Shift + Busak utawa Busak tombol nalika nangani file ing hard drive, sampeyan bakal kelangan nyawane. Tumindak iki bisa dadi disengojo utawa wong bisa wis dibusak mau tanpa kalbu.

• format Hard Drive

File bisa ilang yen sampeyan ngowahi format hard drive. Sampeyan bisa ilang file nalika sengaja utawa sengojo mbusak data lan sampeyan ora bali munggah. Menapa malih, sampeyan uga bisa ilang file nalika nindakake pembagian utawa repartitioning saka hard drive ora samesthine.

• Infèksi virus

infèksi virus Menace nyata ing hard drive. Bisa mbusak utawa ngrusak file ing hard drive. Nalika hard drive infèksi karo virus utawa malware sampeyan bakal ilang file. Sampeyan bakal bisa ndeleng trabasan saka file arti sing wis ilang file. Ing kasus paling wong nyoba kanggo ngowahi format hard drive nanging wigati kanggo nginstal software antivirus.

• Gagal Power utawa sistem Gagal

Yen sampeyan ora duwe sumber daya Pêntil (UPS) ing komputer lan sampeyan kudu mbayar mundhut daya sampeyan data mundhut yen file ana kang ditransfer ing drive Hard Panjenengan. Gagal sistem sing ora dikarepke sabab utama liyane data ilang. Gagal sistem occurs nalika hard drive wis rusak kang ing asil siji ing sistem operasi file konfigurasi.


Carane supaya mundhut data ing hard drive

mundhut data lazim antarane kedhaftar komputer paling ing donya digital iki. Minangka iki cilik sampeyan kudu wis krungu Nyegah tembung luwih saka tamba. Ya, iku Noble kanggo nyegah mundhut data tinimbang nunggu bilai serangan banjur miwiti arep Internet lan nggoleki piranti lunak Recovery data. Kene nyegah ngukur bisa mirsani supaya mundhut data ing hard drive.

  • Gawe serep File Panjenengan
  • Iku penting kanggo nindakake bali munggah saka foto larang, video lan dokumen sadurunge ngowahi format utawa pembagian hard drive Panjenengan. Iku prasaja. Apa salinan file ing piranti media panyimpenan external liyane senajan bisa ilang sembarang wektu. Mulane, ing solusi sing paling apik iku kanggo gawe serep ing iTunes utawa iCloud. Saka ing kono sampeyan mung bisa mulihake file saka layanan kasebut panyimpenan effortlessly.

  • Inculcate Workflow Suwene
  • Nalika dealing with komputer laku Sifat apik apa. Sadurunge ngeklik tombol delete mesthekake yen pancene ora perlu file maneh. organisasi sing tepat saka file nyuda kasus file pambusakan. Tambahan, sadurungé thrash utawa ulang bin mesthekake yen sampeyan wis dipratinjau file supaya pambusakan file penting.

  • Instal piranti lunak anti-virus
  • Virus punika karusakan kolosal kanggo komputer hard drive. Ana virus beda sing bisa catetan piyambak ing komputer utamané yen sampeyan ketemu ngeklik pranala sing ora ngerti. Amarga kuwi penting kanggo nginstal piranti lunak antivirus sing bakal ngekang serangan virus utawa serangan malware.

  • Tansah mati Suhu nemen
  • Kakehan panas utawa karusakan kadhemen sirkuit saka drive anjog kanggo mundhut saka data. Ati-ati lan ora kuthah banyu utawa warung kanggo komputer utawa liya donya bakal ngganti. Bledug uga bisa uga mengaruhi panas saka sirkuit hard drive pungkasanipun anjog kanggo mundhut data.

  • Gunakake piroklastik daya
  • Gagal daya nimbulaké Gagal data. Akibaté sampeyan kudu dadi pinter lan nggunakake daya piroklastik kanggo nyegah mundhut data.


Base kawruh kanggo Hard Drive

Apa hard drive? Hard drive uga dikenal minangka hard disk iku komputer piranti panyimpenan utama sing toko lan retrieves data. Iku bisa muter lan banjur maos lan nyerat data ing platters disk tetep. Komponèn Iki bisa kanggo njaga lan nyimpen data-data malah nalika daya dipateni.  Komputer lan laptop duwe hard drive beda gumantung kapasitas lan maca lan nulis kacepetan. Komponèn iki linchpin saka komputer lan kanthi mangkono iku kudu ditangani karo care pokok.

Tips lan trik kanggo nangani hard drive

  • Go kanggo hard drive kualitas, senajan uga larang nanging iku worth dhuwit.
  • Nalika sampeyan tuku pisanan hard drive dadi wicaksana lan pemisahan hardisk. Iku bakal ngurangi kasus mundhut data nalika siji drive rusak.
  • Format hard drive kanggo sistem file beda supaya bisa ndhukung sistem operasi beda.
  • Tansah nindakake serep file utawa nggawe tiron saka nyilem hard.
  • Gunakake mencep mundhak kanggo nyegah karusakan nalika ana mundhut daya sing ora dikarepke.
  • Tansah mati saka bledug lan cairan.

Hot Solutions

Nduwur