Carane Gunakake Data Recovery

A Recovery data non-cilaka sing ngijini sampeyan kanggo njupuk data dibusak, format sing bener utawa digunakake ilang saka PC lan panyimpenan dipindhah piranti.

Miwiti karo Wondershare Data Recovery

alat Wondershare Data Recovery ngijini sampeyan waras data dibusak, ilang, utawa format saka komputer lan piranti panyimpenan dipindhah. Iku efisien lan 100 aman.

Trial Version Watesan:

Sampeyan bisa ngundhuh alat Wondershare Data Recovery ing versi nyoba utawa tuku versi kadhaptar, versi nyoba wis nduwé watesan:
  • Sampeyan mung bisa mindhai lan pratayang kanggo item ilang ing versi nyoba.

Kedhaftar Version karo Wuku:

Sampeyan bisa download lan tuku alat Wondershare Data Recovery saka situs resmi, versi kadhaptar wis nduwé keuntungan.
  • Versi kedhaftar ngijini sampeyan waras data Unlimited.
  • Sampeyan bisa nemokake file macem-macem nggunakake piranti lunak kadhaptar.
box

Wondershare Data Recovery - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • Ndhukung kanggo nemokake file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
  • Tips & Trik
  • FAQs
Nduwur