Lintang Repair Phoenix PowerPoint

Repairs PowerPoint presentations corrupt MS PowerPoint 2016/2013/2010/2007/2003

A alat profesional kanggo ndandani ngrusak MS PowerPoint (.ppt / .pptx / .pptm) file kanggo sabenere waras kabeh obyek PowerPoint
kalebu formulir, tabel, modul, kontrol, obyek OLE, kode VBA, komentar, hyperlinks, header lan sikil, nomer Muter , etc.

Recovery PowerPoint Precise

Mutusake masalah kabeh kasalahan PowerPoint korupsi waras kabeh data PowerPoint diliwati

Pilihan Kumpulan-Recovery

Nangani PPT ndandani kaping PowerPoint file bebarengan

Recovery RAW kanggo File Nemen Korupsi

Menehi pilihan Recovery mentahan kanggo file PowerPoint nemen ngrusak

Pratayang sadurungé Tuku

Nuduhake pratayang PowerPoint dibalekake minger sadurunge sampeyan bisa nyimpen

Fitur Key

powerpoint repair
Recovery PowerPoint Precise

• Repairs meh kabeh kasus korupsi file PPT dening ngisor pendekatan dipercaya lan resiko-free kanggo Recovery PowerPoint

• nangani repair lengkap presentation ngrusak dening menyuling saben Piece of Alexa dibalekake kaya tabel, kontrol, modul, formulir, kode VBA, OLE obyek, hyperlinks, komentar, header lan sikil, nomer geser, etc.

• Repairs PowerPoint gedhe aktif (.pptm) ​​file lan mulihake kabeh obyek PowerPoint karo macro lampiran

repair damaged powerpoint file
Pilihan Kumpulan-Recovery

Repair lan mulihaken nomer file PPT / PPTX / PPTM ing wektu sing padha

repair raw powerpoint files

Recovery RAW kanggo File Nemen Korupsi

Recovery RAW kanggo File Nemen Korupsi
  • Repairs file Powerpoint nemen ngrusak
  • Performs Recovery basis teken file PPT waras data wigati
preview the powerpoint files before saving

Preview Dibenakake File sadurunge Saving

Preview Dibenakake File sadurunge Saving
  • Repairs ngrusak berkas PPT lan nuduhake pratayang kabeh minger ing presentation sadurungé nyimpen iku ing lokasi-kasebut pengguna
  • Nampilake asil Recovery sadurunge tuku

The Best Software PowerPoint Repair

Software Paling Efektif Kanggo Repair PowerPoint Lengkap

secure
Aman
We Value privasi panjenengan lan nglindhungi financial / info pribadi karo enkripsi majeng lan pangayoman penipuan majeng.
money back guarantee
SERVICE SUPPORT
wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet chatting lan email urip nanggepi ing 24 jam.
support service
Dhuwit-BACK njamin
Kabeh produk kita teka karo Dhuwit Mbalik njamin 30 dina.
support service
UPDATE & KEYCODE
nganyari umur Free
Keycode bakal dikirim menyang sampeyan kanthi otomatis ing menit

FAQs

• Apa aku ndeleng ing versi Tur saka piranti lunak repair PPT kanggo konfirmasi data bisa didandani / mbalekake? +

Sampeyan bisa ndeleng pratinjau file sing arep kanggo ndandani ing jendela lunak PPT Repair sadurunge tuku kanggo confirm Recovery. Kanggo ndeleng pratinjau sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

Menyang File Tambah Gambar kanggo Tree View. Klik ing Pilih Gambar Button kanggo pilih file.

Klik ing kothak Tambah.

Klik ing file kanggo ndeleng pratinjau file (ditampilake ing panel kiwa saka piranti lunak)

• Aku wis mbukak PPT lunak Recovery Tur lan bisa ndeleng pratayang bener ing piranti lunak window.Do aku kudu rescan berkas ala sawise aku wis dituku software? +
Ing versi Tur saka piranti lunak Recovery powerpoint namung kanggo nuduhake kamungkinan saka Recovery. Yen sampeyan wareg karo Tur sampeyan bisa tuku versi lengkap. Ya sampeyan kudu rescan berkas corrupt maneh sawise tuku saka piranti lunak repair PPT.
• Bisa alat repair PPT iki ndandani sandi rusak PowerPoint gedhe aktif (.pptm) ngajukake? +
Ya, lunak gampang ndandani gedhe aktif PowerPoint presentations (utawa file .PPTM). Menawi panjenengan naté nyerat macro ing minger PowerPoint Panjenengan, software agawé iki mbalekake kasil bebarengan karo obyek PowerPoint liyane.
• Apa sing macem-macem obyek sing bisa mbalekake nggunakake Lintang Phoenix PowerPoint Repair? +
Lintang Phoenix PowerPoint Repair èfèktif ndandani file PowerPoint ngrusak kanggo waras kabeh jinis obyek PowerPoint, kalebu Tabel, Hyperlinks, wangun otomatis, WordArt obyek, OLE Obyek, file swara / video, Cathetan kaca, Master lan panganggo sing didéfinisi geser, Forms, Modul, kode VBA, Controls, PowerPoint gedhe aktif (.pptm) ​​file.
Nduwur