Lintang Repair Phoenix Tembung

Repairs Rusak dokumen / Korupsi MS Word lan mulihaken format sing asli

Alat gampang kanggo nggunakake kanggo ndandani ngrusak MS Word (.doc, .docx) file tanpa ngowahi
asli teks, gambar, fonts, header / footers, lan Hyperlinks.

Recovery Aman saka MS Word File

Repairs macem-macem kasalahan korupsi file Sabda gadhah '.doc' utawa ekstensi '.docx'.

Telung Preview Beda

Menehi telung cuplikan beda document Word: 'Full document', 'Saring Tèks', lan 'Tèks RAW'

Telung Repair Pilihan

Nangani telung opsi Diposaken minangka 'Repair Japanese', 'Repair Advance', lan 'Raw Recovery'

Dhukungan & Compatibility

Ndhukung repair Tembung ing MS Word 2013, 2010, 2007, 2003, 2002, lan 2000

Fitur Key

Safe Recovery of MS Word Files
Recovery Aman saka MS Word File

• Repairs file MS Word dening dijogo header asli / sikil, teks, font (jeneng, ukuran, lan werna), komentar, autoshapes, gambar, denah, kontrol, kothak, caption, lan Hyperlinks etc.

• Repairs doc / file docx sing diliwati, utawa miwiti repagination otomatis, utawa nuduhake karakter diwaca

• Repairs video online & pictures dipasang ing tembung 2013 file

preview the word files to be repaired
Telung Preview beda

• Nampilake pratayang file ing telung macem-macem format sawise completion saka proses scan

• Nampilake asil Recovery sadurunge tuku

3 repair options
Telung Repair Pilihan

• Simple Repair ndandani '.DOC' lan file '.DOCX' karo korupsi suntingan

• ndandani Repair Advance nemen ala file .DOC 'file nalika Repair Japanese gagal

• ndandani Raw Recovery akeh banget rusak file Tembung ing teks RAW utawa mesin format sing bisa diwaca

repair corrupted word files
Dhukungan & Compatibility

• Repairs ngrusak file MS Word digawe ing MS Word 2013, 2010, 2007, 2003, 2002, lan 2000

• Ndhukung Windows 10, 8, 7, Vista, 2003, XP, 2000, lan NT

The Tool Repair Best MS Word

The Best lan Complete Software Gambar Repair kanggo Microsoft Word File

secure
Aman
We Value privasi panjenengan lan nglindhungi financial / info pribadi karo enkripsi majeng lan pangayoman penipuan majeng.
money back guarantee
SERVICE SUPPORT
wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet chatting lan email urip nanggepi ing 24 jam.
support service
Dhuwit-BACK njamin
Kabeh produk kita teka karo Dhuwit Mbalik njamin 30 dina.
support service
UPDATE & KEYCODE
nganyari umur Free
Keycode bakal dikirim menyang sampeyan kanthi otomatis ing menit

FAQs

• Apa lunak iki cukup saged waras file Tembung asli sawise Recovery? +

Ya, software API iki cukup saged waras file Sabda ngrusak utawa rusak tanpa ngganti teks asli, font, ukuran font, werna font, pranala, ditempelake gambar, header / footers, lan macem-macem kawicaksanan saka berkas Sabda.

• Bisa nganggo berkas 'MS Word' nalika software Repair 'Lintang Phoenix Tembung wis mlaku? +
"Ora, iku wis strictly dilarang nggunakake aplikasi MS Word nalika nggunakake piranti lunak Repair Lintang Phoenix Tembung. Mulane, priksa manawa iku MS Word 'ditutup nalika software iki mlaku utawa Performing tugas sawijining. Open' Lintang Phoenix Tembung Repair 'software. saiki, pilih drive (IE C, D, etc) kang file Tembung iki disimpen saka 'Deleng ing' nyelehake mudhun banjur nemtokake extension file saka file ing kothak teks 'Gambar Koleksi'. Kanthi gawan ing 'Gambar Koleksi 'kothak teks ngandhut .doc lan extension file .docx. Kene' Search Subfolders 'dipilih minangka standar. Pencet' Golek tombol file '. software langsung wiwit nggoleki kabeh file Sabda ana ing drive milih lan kabeh sub folder saiki ing drive iki. "
• Bisa waras file MS Word kang lokasi dingerteni? +
"Ya, lunak kuat menehi pilihan kanggo nelusuri file 'Tembung' kang lokasi lali utawa dingerteni Kanggo nelusuri ing file Sabda, nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:.. Open 'Lintang Phoenix Tembung Repair' software Saiki, pilih drive (IE C, D, etc) kang file Tembung iki disimpen saka 'Deleng ing' nyelehake mudhun banjur nemtokake extension file saka file ing 'Jenis berkas' kothak teks. Kanthi gawan ing 'Gambar Koleksi' kothak teks ngandhut ing .doc lan extension file .docx. Kene 'Search Subfolders' dipilih minangka standar. Pencet 'Golek Files' tombol. software langsung wiwit nggoleki kabeh file Tembung sing ing drive milih lan kabeh sub folder saiki ing drive. "
• Apa Raw Recovery? Aku bisa nggunakake 'Raw Recovery' lunak iki? +
Raw Recovery pilihan banget mbiyantu nggunakake sing bisa waras dokumen Tembung nemen ngrusak ing format 'Raw Tèks'. Kanggo nemokake pilihan 'Raw Recovery', pindhah menyang judhul 'Simpen minangka' ing kothak dialog 'Simpen Document' lan pilih 'Raw Tèks' saka ing kono. Mangkono, kanthi milih 'Raw Tèks', lunak bakal mbukak 'Raw Recovery' proses lan waras file Sabda ngrusak ing mesin format sing bisa diwaca.
Nduwur