Lintang Gambar Repair Toolkit

Ndandani kabeh MS Office Gambar masalah Korupsi

Lan Toolkit becik kanggo ndandani data saka file ngrusak digawe ing Sabda, Excel, PowerPoint lan format Zip

Repair MS Word

Repairs nemen rusak utawa rusak dokumen MS Word (.doc / file .docx) tanpa modifikasi sembarang document asli

Repair MS Excel

Ndandani rusak MS Excel (.xls / xlsx) file lan mulihake kabeh kanggo sing kothong file Excel anyar

Repair MS PowerPoint

Repair ngrusak MS PowerPoint (.ppt / .pptx / .pptm) ​​file lan mulihake obyek PowerPoint

ZIP Repair Gambar

Extract data pangguna terkenal saka file ZIP ngrusak utawa rusak nemen digawe ing WinZip

Fitur Key

Repair Rusak Documents MS Word

• Repairs rusak file MS Word dening dijogo teks asli, fonts, gambar, lan header / footers, etc

• nangani telung opsi Diposaken minangka 'Repair Japanese', 'Repair Advance', lan 'Raw Recovery'

• Nyedhiyani telung cuplikan beda document Word: 'Full document', 'Saring Tèks', lan 'Tèks RAW'

• kompatibel karo MS Word 2016, 2010, 2007, 2003, 2002, lan 2000 ing Windows 10, 8, 7, Vista, 2003, XP, 2000, lan NT.

Repair Korupsi MS Excel Sheets

• Mbecike kabeh kasalahan korupsi Excel tanpa ngowahi Tabel, rata-rata, chartsheet, komentar sel, gambar, rumus, urutan lan Filter

• Repairs siji uga macem-macem Xls / file XLSX

• Kanthi berkas gampang lan Pemilu folder lan wis tampilan Recovery saka berkas excel, Lintang Excel replair bisa mutusake masalah kabeh kasalahan korupsi Excel

• kompatibel karo MS Excel 2016, 2010, 2007, 2003, lan 2000 ing Windows 10, 8, 7, Vista, XP, lan NT; Skin karo Excel 2008 & 2011 ing Mac OS X 10.5 lan ndhuwur

Repair Korupsi MS PowerPoint

• Ndandani lan mulihaken rusak MS PowerPoint (.ppt / .pptx / .pptm) ​​file

• nangani PPT ndandani sawetara file PowerPoint bebarengan

• Nuduhake Pratinjau minger PowerPoint dibalekake sadurunge sampeyan bisa nyimpen

• kompatibel karo MS PowerPoint 2016, 2010, 2007 lan 2003

file Repair ZIP

• Mbecike kabeh korupsi amarga serangan virus, bad sector ing disk, downloads pepak, komprèsi kompatibel, etc.

• nangani repair ZIP file ZIP gedhe minangka amba minangka 800 MB ing ukuran

• Ranaut Recovery kanggo non-sandi dilindhungi sub-tipe kode pos file nganti WinZip 19,0

• kompatibel karo Windows 8, 7, Vista, Server 2003, XP, 2000, lan NT

Gambar Repair Toolkit

Iki lunak bantuan apik banget sampeyan ndandani Panjenengan rusak MS Word, MS Excel, MS PowerPoint lan file Zip uga.

secure
Aman
We Value privasi panjenengan lan nglindhungi financial / info pribadi karo enkripsi majeng lan pangayoman penipuan majeng.
money back guarantee
SERVICE SUPPORT
wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet chatting lan email urip nanggepi ing 24 jam.
support service
Dhuwit-BACK njamin
Kabeh produk kita teka karo Dhuwit Mbalik njamin 30 dina.
support service
UPDATE & KEYCODE
nganyari umur Free
Keycode bakal dikirim menyang sampeyan kanthi otomatis ing menit
  • Tips & Trik
  • FAQs
Nduwur