Carane Waras Dibusak / Lost File saka iPod

recover data from ipod

iPod iku paling populer lan piranti trendi antarane penyayang music kanggo penak kanggo ngrungokake lagu ngendi wae lan nang endi wae lan refresh dhewe. Dumadakan kaya kanca apik nalika ana ing lelampahan. Nanging wis tau ilang favorit lan larang regane iPod music file, video utawa foto? Sawise mengkono iku masalah, apa sing ngirim apa? Ana lunak Recovery iPod kanggo njupuk adoh kabeh kuwatir, ora prakara file iPod padha dibusak, format, ilang amarga iPod kacilakan media, malfunction hardware utawa serangan virus. Sampeyan duwe kesempatan kanggo nyoba resiko-free iPod Recovery lan waras file iPod karo mung sawetara klik!

1 Kahanan sing Awit iPod Data Mundhut 

»File Sengaja pambusakan
» Volume Format iPod 'Unknown'
»Human kesalahan
» Update utawa Mulihake operasi dileksanakake nggunakake iTunes lunak
»jawab wajar iPod
» iPod laporan kapasitas salah
»Reset utawa aman saka asil baterei ing ilang isi
» iPod fatory Ngreset

2 Apa bisa iPod Recovery bantuan sampeyan?

Kanthi iPod Recovery , sampeyan bakal bisa waras kabeh data kasedhiya ing papan memori saka iPod apa ana file swara, a file gambar utawa file video.

Wondershare Data Recovery kanggo Windows - Non-cilaka lan apa-dadi-dhewe photo lunak Recovery kasedhiya kanggo Windows Operating Systems kanggo nemokake dibusak, ilang, format lan ora bisa diliwati foto, video lan file musik saka PC, kamera digital lan media panyimpenan digital kalebu iPod. Iku kompatibel kanggo Windows 7 / Vista / XP / 2003/2000.

Wondershare Data Recovery kanggo Mac - Special-dirancang lan efektif Mac software Recovery foto kanggo Mac kedhaftar kanggo nemokake dibusak, ilang, ora bisa diliwati, dibusak lan format file audio, video, lan foto saka Mac komputer, kamera digital lan media panyimpenan digital kalebu iPod. Nanging ndhukung Mac OS X 10.5 utawa ndhuwur.

best data recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Langkah Waras iPod File karo iPod Recovery Software

Download Photo Recovery utawa Photo Recovery kanggo Mac lan nginstal ing komputer, nyambung iPod piranti menyang komputer. Tindakake langkah prasaja jejere nindakake iPod Recovery

Langkah 1: Pilih jinis file sing arep waras. Sampeyan bisa milih pilihan "Music" kanggo miwiti nindakake iPod Recovery.

ipod data recovery

Langkah 2: Pilih iPod saka "njaba piranti saged dipindhah" kanggo miwiti mindhai musica en linea ilang music

ipod data recovery

Langkah 3: Yen scan cepet ora bisa nemokake music ilang, sampeyan bisa pindhah menyang scan jero kang bakal rumiyin nelusuri iPod. Nalika iku bakal njupuk wektu.

ipod data recovery

Langkah 4: Pratinjau music mbalekake lan klik "Waras" kanggo nyimpen file iPod mbalekake.

ipod recovery

3981454 wong wis diundhuh
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Deleted File Recovery / Carane Waras Dibusak / Lost File saka iPod

Kabeh TOPICS

Nduwur