Wondershare Data Recovery

Panjenengan Aman & Lengkap Recycle bin Recovery

Alat paling Recycel Bin Recovery kanggo mbantu waras data wigati saka recycle bin irit karo ease

Solusi paling apik kanggo nemokake file dibusak saka Trash ing Mac

Ilang data saka recycle bin? Lan sampeyan kudu maneh aman lan rampung? Wondershare alat Recovery data cara paling gampang lan aman kanggo waras Panjenengan video ilang, foto, dokumen, music, email lan akeh liyane saka flash drive, Tipe external lan liyane saka piranti panyimpenan. Iku ora bisa njaluk apa luwih gampang, saiki sampeyan bisa nemokake sembarang tipe data saka recyclebin karo bantuan saka alat wondershare Recovery data.

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

Photo JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Cara kerjane:

  • 1 Bukak Software, pilih Jenis File sampeyan pengin waras

  • 2 Pilih "Recycle Bin" minangka target kanggo mindhai data
  • 3 Mbukak pindai, banjur pratinjau lan pilih file sing pengin waras saka bin recycle

Recycle bin LOSS DATA SCENARIOS:

• File sing dibusak ing disengaja

Kadang file sing dibusak ora sengaja déning padha utawa panganggo sing ora belongs kanggo sistem. kesalahan manungsa sing kontributor paling gedhe kaloro mundhut data. Paling kasus sing suntingan kedadosan kaya ora mlaku njabut flash drive. kaping beda, pangguna bakal kekacoan iku munggah dening sengaja mbusak isi disk drive ing siji hentakan misguided. sampeyan ora bisa nindakake soko kanggo lulus prakara kesalahan manungsa

• File sing dibusak ing waé

Wong bisa gampang mbusak data penting padha duwe hak kanggo ngowahi sadurungé Quitting a nirlaba, lan yen padha kosongaké sing Recycle Bin, sing data bakal angel banget kanggo waras.

• serangan Virus

Data ing Windows bisa dadi bisa diliwati amarga piranti panyimpenan korupsi. serangan Virus punika sabab umum konco piranti panyimpenan korupsi. Sawetara data penting bisa dibusak sak proses deteksi virus. Gagal logis bisa kedadeyan amarga ngajukake korupsi sistem, infèksi virus utawa format hard drive. Ing kasus kaya mengkono, panjenengan bisa njaluk data mbalekake karo bantuan saka alat wondershare Recovery data.

• lulus Recycle Bin

Nalika Recyclebin kebak ing Windows karo file dibusak, OS Windows kanthi otomatis nggawe cukup kanggo file sing lagi waé dibusak dening njabut sawetara saka file dibusak lawas. Akibaté sing file lawas ora diakses kanggo kedhaftar maneh. Jumlah papan ngidini kanggo Recycle Bin bisa nggawe prabédan ing antarane kang bisa kanggo nompo sing file utawa ora.

• format utawa pembagian bisa nimbulaké ulang file bin mundhut

Data ing Windows bisa dibusak dening pembagian / re-pembagian ing hard drive, format / format ulang pemisahan tanpa serep data sing tepat.


Carane supaya rusak file penting

  • Sampeyan perlu kanggo ngenali lan ngukur perlu kanggo papan hard drive lan nganakaké saka ora sengaja pambusakan saka file. Elingi, yen Recycle Bin kebak, Windows bakal mbusak lawas file dibusak supaya kamar kanggo file mentas dibusak ing Recycle Bin.
  • Kanggo nyegah mundhut database bisa dadi apike kanggo nambah ukuran Recycle Bin kanggo maringi leladen lan sengaja pambusakan.
  • Ana uga kothak mriksa sing bisa centhang utawa busak centhang kanggo nyegah utawa ngaktifake pesen konfirmasi delete muncul ing wektu pambusakan.
  • Yen hard drive kurang ing papan lan sampeyan ora nggawe dokumen banget gedhe, sampeyan bisa uga pengin nyuda ukuran Recycle Bin lan nambah papan sing kasedhiya ing hard drive.
  • Nginstal lan nganyari antivirus ajeg lan mbukak scan komputer lengkap saben minggu.
  • Gunakake sistem minangka sethitik minangka bisa nganti waras kabeh file ilang. Ing kegiatan liyane njupuk Panggonan ing hard disk, sing luwih kasempatan sing sawetara data ilang bisa ditulis liwat.

Base kawruh kanggo Recycle Bin

First dipun ginakaken ing Windows 95, Bin Daur-ulang punika direktori khusus ngendi file dibusak sing disimpen ing acara sing perlu kanggo waras. The Recycling Bin ngidini kedhaftar kanggo nemokake file sing wis dibusak ing Windows. Gambar sisih tengen iki conto apa Recycle Bin uga katon kaya ing versi Windows. Bisa ditemokake ing Desktop. Nalika sampeyan mbusak file ing Windows iku biasane ora dibusak permanen. Nanging, Windows gerakane file menyang lokasi khusus disebut Recycle Bin. Minangka pangguna komputer, nggunakake sistem Recycle Bin punika tugas banget umum sing penting kanggo ngerti bab supaya èfèktif ngatur file.

Hot Solutions

Nduwur