Wondershare Data Recovery

Aman & Lengkap Panjenengan SSD Data Recovery

Njaluk bali ilang dokumen, foto, video, audios, arsip, email lan 550+ Jenis File saka Hard Drive SSD karo ease

Cepet, lengkap lan aman Recovery SSD kanggo Windows lan Mac

Wondershare SSD Recovery data ndhuwur-kedudukan lunak Recovery data sing ngijini sampeyan kanggo waras nganti 550+ jinis file kalebu video, gambar, dokumen lan email saka Solid Drives State (SSD). Iku lunak klebu sing cepet mindai lan pulih kabeh file preduli saka skenario mundhut data. Wondershare SSD Recovery data wis papat mode Recovery API gegandhengan karo mode scan jero sing nambah kebak Recovery data. Menapa malih iku prasaja, super cepet lan akurat.

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

Photo JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Cara kerjane:

  • 1 Sambungake SSD Hard Drive kanggo komputer lan pilih jinis file

  • 2 Pilih lokasi you`ve ilang data (scan jero dhuwur)
  • 3 pratinjau lan pilih file sing pengin waras, banjur klik "Waras" kanggo miwiti Recovery

Bisa cara mundhut data ing SSD

• unintentional pambusakan

Kaya piranti panyimpenan liyane sing sengaja bisa mbusak data saka SSD drive .   Mbusak file bisa dadi asil ngeklik Shift + Busak utawa dening mung ngeklik tombol Busak. Iki pungkasanipun bakal mimpin kanggo aman data.

• emptying thrash utawa ulang bin

Sing operate komputer utawa laptop sampeyan bakal dipeksa kanggo mbusak file saka SSD drive lan malah emptying thrash utawa ulang bin supaya sampeyan bisa nggawe papan liyane. Yen sampeyan ora ngengkel sampeyan bakal mbusak file penting.

• Virus Komputer

Aja mung klik pranala dingerteni nalika sampeyan disambungake menyang Internet. Sampeyan bisa uga infèksi virus, kang bisa mujudaké dhiri ing drive SSD Panjenengan. Sawise nyerang drive Panjenengan bakal ngrusak utawa mbusak dokumen penting Panjenengan.

• Gagal Hardware

Senajan kertu SSD ora kena hardware utawa kerusakan mechanical, Kripik controller gagal sampeyan. Komponen elektronik gagal kang bakal duga ing kasus mundhut data.

• Gagal Power

Yen daya dipateni lan sampeyan ora duwe daya piroklastik sing kamungkinan kanggo kelangan data ing drive SSD Panjenengan. asil Gagal daya kanggo korupsi file. SSD bisa uga data ngeculke ing yen ora powered ing 7 dina. Iki fault utama awit punika cacad utamané yen sampeyan ora file serep.

• format lan pembagian

Sampeyan uga bisa ngowahi format lan SSD pemisahan. Nalika format sing bisa mbusak file lan mesthi bakal biaya sing yen wis ora serep. Minangka kanggo pembagian, pembagian samesthine results kanggo mundhut saka file.


Carane supaya mundhut data ing SSD

Mundhut saka data bisa dadi gedhé kanggo wong utamané yen data ilang penting. Iki kang dadi, sampeyan kudu ngerti nyegah ngukur sing bisa nggarap supaya mundhut data ing SSD. Kene sawetara tips:

  • file serep
  • Ana apa-apa luwih aman saka mengkono bali munggah file disimpen ing SSD. Iku ora apik kanggo nyimpen kabeh endhog ing salah siji basket mangkono kowe bisa gawe serep wong ing hard disk drive, iTunes utawa iCloud. Yen duwe serep file sing bisa ngowahi format, pemisahan SSD bebas. Nalika kena Gagal sistem utawa Gagal daya lan data ngeculke sampeyan mung bakal mulihake saka layanan panyimpenan.

  • Bledug lan Suhu nemen
  • Bledug, panas lan kadhemen sing mungsuh gedhe saka SSD. Nalika mbukak SSD kanggo Suhu iki bakal mengaruhi komponèn saka kertu SSD Empu mundhut data.

  • Nggunakake daya mundhak
  • Kanggo ngekang mundhut data amarga kagagalan daya sing ora dikarepke, mesthekake yen sampeyan duwe mundhak daya. Iki bakal sementara sumber daya kanggo piranti sanajan daya dipateni.

  • Instal piranti lunak antivirus
  • Ana macem-macem piranti lunak antivirus sing bisa nginstal ing komputer kanggo ngekang virus utawa ancaman malware. Paling Jahwéh, dadi ngengkel nalika sampeyan online. Aja mung klik ing pranala sing ora dingerteni. Sampeyan bisa uga virus didhelikake utawa malah wong angkoro nyoba kanggo hack piranti.

  • Sinau Sifat apik apa
  • Sadurunge klik ing tombol delete mesthekake yen berkas bayangan. Iki uga ditrapake yen sampeyan pengin P thrash utawa ulang bin.

     


Base kawruh kanggo SSD

Solid State Drive asring dicekak dadi SSD, iku piranti panyimpenan data sing nggunakake memori ngalangi-negara kanggo nyimpen file. SSD migunakake Kripik memori flash kanggo nyimpen data lan ora obahe tradisional sing katon nalika lagi mindhah data. mode Simpenan paling anyar iki entuk semangat lan bisa digunakake ing laptop, tablet, notebook lan malah kamera digital. SSD apik ing kinerja lan cepet minangka dibandhingake HDD. Kapasitas panyimpenan saka SSD kisaran saka 128 GB 256 GB dirancang kanggo komputer.

 Tips Trik nggunakake SSD

  • Tansah nindakake serep file sing wis disimpen ing SSD
  • Aja ninggalake SSD liwat banget tanpa kang powered wiwit sampeyan bakal ilang file
  • Ana ora perlu saka defragmenting SSD wiwit informasi ditulis ing Kripik flash wis mudhun. Defragmentation bisa ngurangi span gesang SSD Panjenengan
  • Aja plug SSD lan mbabarake nemen Suhu.
  • kualitas SSD Tuku
  • Tansah nangani SSD karo care.

Hot Solutions

Nduwur