Wondershare Data Recovery

Panjenengan Aman & Lengkap Recovery Documents

Cepet, aman lan Rampung waras YOUR dibusak utawa ilang DOKUMEN aman karo ease

Paling Document Recovery Software kanggo Windows lan Mac OS

Ilang utawa dibusak sampeyan document penting sengaja? Lan sampeyan kudu maneh aman lan rampung? Wondershare alat Recovery data cara paling gampang lan aman kanggo waras tembung ilang, Excel, powerpoint, file pdf, email, teken file lan akeh liyane saka flash drive, Tipe external lan liyane saka piranti panyimpenan. Iku ora bisa njaluk apa luwih gampang, saiki sampeyan bisa nemokake sembarang tipe data saka hard drive. Kanthi bantuan saka alat wondershare Recovery data.

  • Jinis berkas
  • Piranti didhukung

Document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

Photo JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

Video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

Pesen & Email PST, DBX, EMLX, etc.

Arsip ZIP, RAR, SIT, etc.

Cara kerjane:

  • 1 Bukak Software, pilih "Kantor Documents" minangka filetype target

  • 2 Sawise jinis file iki nyetel, sampeyan bisa milih dalan saka ngendi dokumen sadurunge padha.
  • 3 Sawise sampeyan wis ditemtokake opsi alat bakal nelusuri item ilang lan nampilake asil, sampeyan mung bisa pilih dokumen ilang lan klik "Waras"

DOCUMENT LOSS DATA SCENARIOS:

• Document File sing dibusak ing disengaja

kadhangkala file document sing dibusak ora sengaja déning padha utawa panganggo sing ora belongs kanggo sistem. kesalahan manungsa sing kontributor paling gedhe kaloro mundhut data. Paling kasus sing suntingan kedadosan kaya ora mlaku njabut flash drive. kaping beda, pangguna bisa kekacoan iku munggah dening sengaja mbusak isi wutuh flash drive ing siji hentakan misguided. Sampeyan bisa nindakake siji bab lulus prakara kesalahan manungsa.

• Document File sing dibusak ing waé

Wong bisa gampang mbusak data penting padha duwe hak kanggo ngowahi sadurungé Quitting a nirlaba, lan yen padha kosongaké sing Recycle Bin, sing data bakal angel banget kanggo waras.

• serangan Virus ing file Document

file Document data ing Windows bisa dadi bisa diliwati amarga piranti panyimpenan korupsi. serangan Virus punika sabab umum konco piranti panyimpenan korupsi. Sawetara file Document penting bisa dibusak sak proses deteksi virus. Gagal logis bisa kedadeyan amarga ngajukake korupsi sistem, infèksi virus utawa format hard drive. Ing kasus kaya mengkono, panjenengan bisa njaluk document mbalekake karo bantuan saka alat wondershare Recovery data.

• kacilakan Fire bisa nimbulaké document permanen mundhut data

Ing kasus iki, loro komputer lan serep drive bakal numpes lan sampeyan document file bakal rampung ilang. Ing laku aman marang geni kanggo nggawe serep biasa lan supaya wong ing liyane lokasi (beda).

• format utawa pembagian bisa nimbulaké file document mundhut

Data ing Windows bisa dibusak dening pembagian / re-pembagian ing hard drive, format / format ulang pemisahan tanpa serep data sing tepat.


Carane supaya rusak dokumen penting

  • Kanggo nyegah mundhut database bisa dadi apike kanggo nambah ukuran Recycle Bin kanggo maringi leladen lan sengaja pambusakan.
  • Sampeyan bisa nyimpen pilih file ing méga kanggo remot akses, utawa sampeyan bisa nggunakake layanan sing otomatis mburi munggah kabeh data. Iki salah siji saka cara sing paling apik kanggo supaya sampeyan data saka njupuk metu saka tangan. Dropbox, Google Drive, lan Microsoft SkyDrive gumunggung fitur paling ngijini sampeyan nyimpen file ing folder pinter sing nuduhake munggah lokal ing hard drive komputer nanging uga mirrored ing méga.
  • Kanggo nggawe Kerep serep file iku pilihan wisest kanggo nyegah mundhut data. Yen informasi iki wigati sembarang, sistem serep kudu dipercaya lan digunakake ing sampeyan biasa.
  • Yen hard drive kurang ing papan lan sampeyan ora nggawe dokumen banget gedhe, sampeyan bisa uga pengin nyuda ukuran Recycle Bin lan nambah papan sing kasedhiya ing hard drive.
  • Nginstal lan nganyari antivirus ajeg lan mbukak scan komputer lengkap saben minggu.
  • Gunakake sistem minangka sethitik minangka bisa nganti waras kabeh file ilang. Ing kegiatan liyane njupuk Panggonan ing hard disk, sing luwih kasempatan sing sawetara data ilang bisa ditulis liwat.

Base kawruh kanggo Documents ing komputer

A document punika wangun Alexa .Lan kabeh document utawa bagéan individu bisa dianggep minangka item data individu. A document komputer Berkas digawe dening aplikasi piranti lunak. Nalika tembung "document" Originally diarani khusus kanggo dokumen tembung prosesor, lagi saiki digunakake kanggo deleng kabeh jinis file disimpen. A document Microsoft Word bisa duwe extension file .DOCX, nalika document Photoshop uga duwe extension file .PSD. Nalika referring kanggo extension file, dokumen Berkas diwaca. Komputer mlaku sistem operasi Microsoft, contone, umum nyimpen file document ing .DOC, .rtf, utawa file .TXT.

Hot Solutions

Nduwur