PowerPoint Recovery: Two Ways Gampang Waras PowerPoint File

Part 1: Ana Sembarang Way Waras sandi Lost PowerPoint?

PowerPoint Recovery Tool

komputer mati nalika wis masalah, lan aku ilang PowerPoint aku ngginakaken 3 days nggarap. Pripun aku waras PowerPoint sandi?

PowerPoint wis dadi saya wigati lan populer kanggo institusi pendidikan, perusahaan, lan akeh organisasi liyane kanggo nggawe bahan latihan, presentations produk, lapuran taunan, lan akeh liyane. Iku syaraf-racking nalika uga-dirancang lan presentations PPT terkenal sing ilang, utamané nalika presentations PPT Panjenengan padha digawe karo gedhe manéka, animasi, gambar, file media player, file swara, tabel, tembung seni, manéka dhasar, lintang lan gendero, callouts lan saben obyek gambar. Sayange, sampeyan bisa ora duwe wektu ekstra kanggo nggawe kuwi PowerPoint terkenal maneh. Sampeyan bakal takon, iku bisa kanggo nemokake file PowerPoint ilang ? Ya, mesthi, lan ana loro.

Part 2: Two Ways Nindakake PowerPoint Recovery

Sadurunge waras PowerPoint, ana salah siji bab sing kudu ngerti. Yen sampeyan ilang PowerPoint ing nyimpen PowerPoint liyane kanthi jeneng sing padha, sampeyan ora bakal bisa kanggo njaluk PowerPoint mburi karo isi asli. Iki amarga isi asli PPT wis ditindhes dening siji anyar sing disimpen, lan saiki mokal kanggo njaluk bali.

Cara 1: Waras PowerPoint saka Folder suhu

Nalika sampeyan nemokake sing PowerPoint wis ilang, ing bab pisanan sampeyan bisa nyoba kanggo nindakake iku kanggo nelusuri Folder suhu ing komputer. Golek file sing ukuran padha minangka PPT lan nyoba kanggo mbukak mau ing PowerPoint. Padha uga file sampeyan are looking for.

recover powerpoint files

Langkah 1. Klik "Mulai" lan pilih "Telusuri" pilihan.

Langkah 2. Ing panel search, ketik jeneng berkas (utawa bagéan saka iku yen ora ngelingi persis) nambah * .TMP, banjur mencet "Telusuri".

Langkah 3. Sawise nggoleki, pilih sing file sing ukuran padha minangka PowerPoint lan nyoba kanggo mbukak mau ing PPT.

Cara 2: Waras PPT karo Recovery Tool PowerPoint

Yen cara pisanan ora bisa, coba nggunakake alat PowerPoint Recovery . Yèn berkas PPT ora sacara dening file anyar, iku kudu disimpen nang endi wae ing hard drive komputer, sampeyan mung ora bisa ndeleng utawa ngakses. Sampeyan bisa nyoba Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac yen sampeyan nggunakake Mac OS X. Loro-lorone mau ana 100% aman lan efektif, lan ndhukung Recovery saka PowerPoint ing versi, kalebu 2007, 2003, 2002, 2000 lan 97. Iku bisa nompo file ilang kalebu PowerPoint apa padha format, ilang utawa dibusak kanggo alasan, kayata yen disk iki ora bisa diliwati utawa rusak, infèksi Gagal daya utawa virus wonten lan liyane.

Panjenengan tenan bisa? Ya! Mung nggunakake nyoba gratis kanggo mindhai file PowerPoint ilang.

deleted files recovery

Aman & Reliable dibusak Software Gambar Recovery Panjenengan

  • Waras file ilang utawa dibusak MS PowerPoint utawa dokumen, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
Keamanan Verified, wong wis diundhuh

Recovery Gambar dibusak

Sengaja dibusak file penting tanpa serep lan kosong ing "Recycle Bin"? Waras file dibusak saka PC / Laptop / Server lan media panyimpenan liyane gampang lan cepet.

pemisahan Recovery

mundhut data kanggo mbusak utawa ngowahi format pemisahan salah? Waras data disimpen ing sekat sing wis dibusak utawa format, lan malah saka sekat ilang utawa didhelikake.

RAW Hard Drive Recovery

Mulihake data ora bisa diliwati, didhelikake utawa nemen ngrusak sing biasané amarga karusakan sistem file, hard drive RAW, pemisahan RAW utawa mundhut pemisahan karo piranti lunak iki Recovery data kuat.

Step1 . Download Free PowerPoint lunak Recovery lan miwiti ing komputer. Pilih jinis file pisanan, kene pilih pilihan saka "Document" lan Sabanjure.

recover deleted Powerpoint files

Step2 . Pilih lokasi ing ngendi sampeyan ilang file PowerPoint, lan miwiti proses mbalek.

how to recover deleted Powerpoint files

Step3 . Nalika jero Scan iku liwat, sampeyan bisa pratinjau lan konfirmasi sing sing sing file sing padha looking for. Sampeyan bisa nggunakake pilihan Filter lan nyetel jinis file kanggo searching luwih gampang, utawa nelusuri langsung dening filename yen ngelingi iku.

Wigati: software Recovery Berkas iki bakal miwiti mindai cepet, yen ora bisa nemokake file sawise rampung. Go kanggo mindhai maneh karo jero Scan.

Powerpoint files recovery tool

Step4 . Pratinjau lan pilih file target lan miwiti mbalek.

Powerpoint files recovery

Wigati: Inget ora kanggo nyimpen file mbalekake ing Panggonan asli sampeyan ilang mau. Sampeyan kudu golek lokasi liyane utawa nggunakake diska njaba. Uga elinga, iki alat Recovery data ngijini sampeyan kanggo waras jinis-jinis file kayata Tèks, Excel, Word, Archives, PDF lan liyane. Uga dianggo kanggo foto, audio lan video file.


Data recovery service-Wondershare New partnership with DriveSavers

document Recovery

Microsoft Word Recovery +
  1. Dibusak Tembung file Recovery
Microsoft Excel Recovery +
  1. Dibusak Excel Recovery sheet
  2. Excel file Recovery
  3. Recovery XLSX
  4. enkripsi Excel
Microsoft Powerpoint Recovery +
  1. Recovery Powerpoint
  2. enkripsi Powerpoint
PDF Recovery +
  1. PDF Recovery ing Windows
  2. PDF Recovery ing Mac
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Document Recovery / PowerPoint Recovery: Two Ways Gampang Waras PowerPoint File

Kabeh TOPICS

Nduwur