Format Recovery: Waras File sawise format Cepet lan Safely

1 Apa format?

Ing cendhak, formatting kanggo initialize lan nyiyapake medium panyimpenan kayata hard drive utawa flash drive kanggo bisa dikenali, maca utawa ditulis dening komputer. Yen sampeyan ngowahi format pemisahan / disk, sistem erases kabeh informasi bookkeeping, mindai kanggo mesthekake yen kabeh sektor sing normal lan dipercaya (bad sector bakal ditandhani), lan nggawe meja alamat internal kanggo nggunakake mengko kanggo nyimpen data. Kabeh hard disk kudu format sadurunge nggunakake.

Nanging, ana uga sawetara kahanan sing perlu kanggo nindakake format kanggo nggawe disk kasedhiya kanggo nggunakake:

• 'Media / Drive wis ora format arep kanggo ngowahi format saiki?'
• Sistem operasi ora ketemu
• salah utawa rusak utawa rusak FAT lan sekat NTFS meja
• ora bisa nemokaké berkas utawa program
• nvalid printah
• Primary / Secondary Gagal HDD
• disk Non sistem

2 Carane nemokake file sawise format

Kaya apa metioned ndhuwur, format mung wipes tabel alamat, ora data sing disimpen ing disk. Tabel alamat anyar ngandhani sistem papan bisa dienggo maneh kanggo data anyar. Mung nalika ditindhes, data tenan ilang. Mulane, ing data ilang sawise format bisa mbalekake. Apa sing perlu punika Recovery format .

Njaluk lunak Recovery format  - Wondershare  Data Recovery kene, utawa sampeyan bisa njaluk Recovery format Mac

best formatted file recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, El Capitan, Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Tips: Inget ora kanggo nyimpen utawa nginstal Wondershare Data Recovery kanggo pemisahan ing sing ilang data.

download Free Wondershare Data Recovery ndhuwur lan njaluk iku mbukak ing komputer. Withour sembarang tech dibutuhake, iku cukup èfèktif lan aman waras file ilang amarga format.

Step1. Pilih jinis file kanggo Recovery

Yen ana macem-macem file disimpen ing disk format utawa pemisahan, sampeyan bisa milih jinis file sing arep waras. Banjur program mung mindai sing pengin lan nyimpen persil wektu.

recovery format

Step2. Nemtokake lokasi pas ilang

Sawise milih jinis file, sampeyan bisa nemtokake lokasi file ngendi sampeyan ilang mau kanggo cepet Recovery.

format recovery software

Step3. Mulai kanggo mindhai

A scan cepet bakal rampung pisanan, pindhah menyang "Jero Scan" yen did't golek file sing perlu. Ing scan jero bakal mbantu golek file format lan bakal njupuk wektu.

recovery after format

Step4. Nindakake Recovery format

Nalika scan jangkep, file wis kadhaptar ing jinis. Sampeyan bisa pratinjau lan mriksa waras mau selektif.

recover files after format

Wigati: Iki Data Recovery format ngijini sampeyan kanggo nemokake file format saka media panyimpenan beda. Uga, iku ndhukung "pemisahan Recovery", "Recovery Gambar Deleted" lan "RAW Hard Drive Recovery".

Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Komputer Recovery / Format Recovery: Waras File sawise format Cepet lan Safely

Kabeh TOPICS

Nduwur