"Wondershare Data Recovery ... menehi ton saka opsi kanggo carane nemokake file lan apa jinis nelusuri, supaya sampeyan bisa Streamline proses lan asil sampeyan lagi looking for cepet"

Saka CNET, media tech leading

Kita 5,000,000+ Data Recovery
Pangguna Software Saiki!

3211 Reviews

Keterangan

piranti dibalekake

Kabeh jinis piranti panyimpenan karo sistem file NTFS, FAT16, FAT32 utawa exFAT sing didhukung.

iMac / Macbook / Mac Mini (Trash klebu)

Cards memori

Kamera Camcorder Digital

hard Drive

Flash Drive

dipindhah Drives

Gangbang Disk , Zip Disk, iPod (Nano, klasik & Acak) , Cell Phones : Black Berry , Nokia , telpon Android ... uga didhukung

File dibalekake

dokumen

DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.

gambar

JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.

video

AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.

Audio

AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.

email

PST, DBX, EMLX, etc.

arsip

ZIP, RAR, njagong, lan sapiturute

Kabeh Data Mundhut Kahanan didhukung

  • Kacilakan dibusak
  • Inaccessibility utawa mentah
  • Fungsi daya mati
  • pemisahan samesthine utawa kesalahan pemisahan
  • piranti format
  • karusakan virus
  • pabrik tanpa serep
  • Reinstalled sistem windows utawa kacilakan hard disk

Requirements sistem

  • Sistem operasi:
  • Mac OS X 10,10, 10.11 (El Capitan), 10,12 (Sierra), 10,10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
  • Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
  • CPU:
  • 1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
  • RAM:
  • 256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
  • Hard Disk Space:
  • 100 MB lan ndhuwur papan free

100% aman lan paling gampang Recovery DATA SOFTWARE FOR MAC

Wondershare Data Recovery kanggo Mac, aman lan efektif lunak Recovery data, retrieves video ilang, foto, musik, dokumen, email, lan sapiturute saka hard drive Mac kang uga saka drive USB, hard disk drive, lan piranti panyimpenan liyane

Preview Cepak

Preview Cepak sadurunge Recovery, you`re free kanggo pratinjau kabeh item ing ketemu sawise disk ing cepet lan banjur arep kang file waras.

Search kuat

Kuat fungsi Search ngaktifake sampeyan nemokake ilang file / data cepet lan effeciently, sapisan aktif pilihan jero Scan bakal njelasno lan nggoleki saben bait data ing Mac.

gampang Waras

Kanthi telung langkah prasaja kanggo waras ilang, dibusak, file format saka Macintosh lan piranti panyimpenan.

Waras Data ing kabeh jinis komputer, hard drive, flash drive ... lan liyane

Mriksa specification tech

  • efisien

    fungsi scan kuat mbantu nggoleki saben bait ing piranti panyimpenan betah lan algoritma file-Recovery majeng ngijini sampeyan kanggo mulihake dibusak, format sing bener utawa malah file rusak ing menit.

    " " Wondershare Data Recovery Piece cantik efisiensin saka piranti lunak, nalika nerangake mbalek item dibusak utawa ilang. Ing wektu nanggepi apik, antarmuka iku intuisi lan kita tes ora mbukak kasalahan utawa tubrukan.

  • Professional lan Reliable

    4 Modul khusus sing dirancang kanggo cara mundhut data beda. asil scan bisa disimpen lan diimpor kanggo Program kanggo miwiti file Recovery sembarang wektu.

    " " Wondershare Data Recovery pilihan apik yen wis ilang file penting lan pengin njaluk bali okehe. Nawakake pesawat apik pribadi kanggo nemokake file, lan saiki bakal mindai sawijining mbukak lancar lan luwih irit.

Mung Kanggo Kabeh kahanan, Ora Tech dibutuhake

Komputer tabrakan? Penting File Deleted? Salah format? Ora perlu kanggo Panic Saiki!

pemisahan Recovery

mundhut data kanggo mbusak utawa ngowahi format pemisahan salah? Waras data disimpen ing sekat sing wis dibusak utawa format, lan malah saka sekat ilang utawa didhelikake.

  • Waras data for sengaja mbusak sekat, format disk / sekat, utawa saka sekat rusak utawa didhelikake.
  • mundhut pemisahan amarga repartition, Mac alat Manajemen disk, sistem mulihake, Laka disk etc.
  • mundhut data amarga kacilakan pemisahan disk lan serangan virus ing hard drive utawa sistem kacilakan.

Recovery Gambar dibusak

Sengaja mbusak file penting tanpa serep lan kosongaké "Trash"? Waras file dibusak saka Macbook / iMac / Mac mini lan media panyimpenan liyane gampang lan cepet.

  • File utawa folder sing accidently mindhah Trash.
  • mundhut Gambar amarga to'Command + Del 'tanpa serep.
  • mundhut Gambar amarga emptying Trash tanpa serep.

RAW Hard Drive Recovery

Mulihake data ora bisa diliwati, didhelikake utawa nemen ngrusak sing biasané amarga karusakan sistem file, hard drive RAW, pemisahan RAW utawa mundhut pemisahan.

  • pemisahan RAW utawa disk sing nampilake minangka RAW utawa 'Media / Drive wis ora format, arep kanggo ngowahi format saiki?'
  • corruption abot kanggo sing ora dikarepke daya-mati, lunak kacilakan, mateni media panyimpenan sak proses nulis, improperly narik metu kertu SD.
  • cara liyane kalebu Mac initialization, serangan virus, memori / SD kertu. 'Akses Ditolak' utawa ora bisa maca, kesalahan kertu media, setelan pabrik piranti tanpa serep etc.

Cara kerjane

Cepet lan Gampang Maneh Kabeh Lost File

Penting File Deleted? Salah format? Mac tabrakan? Ora perlu kanggo Panic Saiki!

  • Pilih ypes filet file ilang lan ugi lokasi ngendi padha digunakake kanggo dadi.

  • Ayo software cepet disk kanggo dig dibusak / file ing ilang.

  • Pratinjau lan pilih file sing pengin waras lan klik "Waras" kanggo njaluk wong bali.

reviews

53 Reviews

Makarya sampurna. Aku wis despaired babagan Recovery file. Kang ing tengah Sapuan Creative Photographic gedhe nganti sampeyan mencet tembok bata ngalangi saka malfunction ing maca disk utawa disk.

dening Bill Quinby

Aku bisa nggunakake nyoba free mung kanggo dijaluk kanggo tuku tinimbang, nanging ora getun aku nompo kabeh file RAW aku sengaja overwrote. Thank Gusti Allah!

dening Lucia

Aku iki gadhah kabeh limo alangan ndhaptar, nganti piyantun kasebut sing "Data Recovery" lan "Photograph Recovery" loro animals.Yes beda, kerjane uga, nanging, arep bali 10 taun punika dicokot saka nyuwun sembarang software.Worth a tho nyoba.

dening Gregory Moran

Jl

The Best lan Complete Recovery Software kanggo Komputer & Storage Devices

  • Tips & Trik
  • FAQs
Nduwur