Carane Waras Dibusak Email File

Biasane, nalika mbusak email ing program email, iku dipindhah menyang folder item dibusak, sing ngijini sampeyan kanggo njaluk maneh nalika sampeyan kudu, nanging yen sampeyan disuntak folder item dibusak, sampeyan ora bisa waras email dibusak cara maneh. Sampeyan mbutuhake alat Recovery data kang ngijini sampeyan kanggo waras email dibusak saka Outlook , Outlook Express, Apple Mail, Mozilla EML, AOL Web Email, etc.

1 Carane Waras Dibusak Email

A email dibusak ora tenan dibusak ing salawas-lawase. Iku mung ditandhani minangka dibusak lan program email ora nampilake. Sampeyan bisa gampang waras email dibusak sadurunge iku overwrtitten. Kanggo nemokake Recovery data dipercaya, rujukan iku Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac . Loro-lorone ndhukung Recovery saka Outlook, AOL Web Email, Mozilla EML, Netscape Email Message, Generic Email Message, Apple Mail, lan liyane. Pilih versi tengen sing cocog karo komputer.

best email file recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Wigati : Nalika nemokake email dibusak, ngene luwih nyimpen asil scan yen pengin waras mengko, marga safety kang.

Sabanjure, ayo kang nyoba prgram saka Windows versi langkah dening langkah kanggo waras email dibusak . Nginstal lan mbukak program ing komputer, banjur tindakake langkah prasaja jejere mbalek deletd / ilang email.

Step1 Pilih jinis file sing arep waras

Pilih "Email" pilihan kene minangka jinis file sing arep waras lan pindhah menyang "Next".

how to recover deleted email

Step2 Pilih lokasi email dibusak wis dibusak

Umumé, desa menika drive C. Yen sampeyan ora yakin bab iku, sampeyan bisa mriksa komputer kabeh minangka lokasi.

recover a deleted email

Step3 Aktifake scan jero

Yen sampeyan ora bisa nemu file sing perlu sawise mindai cepet, pindhah kanggo mindhai maneh karo scan jero. Bisa menehi kasempatan luwih waras email dibusak. Banjur miwiti mindai email dibusak.

recover deleted email

Step4 Priksa banjur waras email dibusak

Sawise pindai, sampeyan bisa mriksa email ketemu siji. Banjur waras lan nyimpen.

how to recover deleted email

Saiki, sampeyan bisa ngimpor email mbalekake kanggo program email. Iku cantik gampang. Njupuk Outlook minangka conto. Mbukak Outlook, lan pilih Gambar> Impor> Pesen ... saka menu ing Outlook (Express), lan nemokake file mbalekake lan banjur ngimpor. Sing kabeh. Coba dhewe!

2 Carane Waras Rusak / rusak item Email

Kita kabeh ngerti, ing Email ing Outlook bakal disimpen minangka file PST ing komputer. Yen sampeyan `t mbukak Email utawa ngimpor file Email (PST) menyang Outlook, lagi mbokmenawa rusak utawa rusak déning manéka faktor, kayata Program kacilakan, sistem kacilakan, serangan virus lan sapiturute Ing kahanan iki, I`ll nyaranake sampeyan nggunakake Outlook PST Repair kanggo ndandani lan waras Email Panjenengan, it`s alat efisien kanggo mbalek kabeh isi kayata e-layang, lampiran, kontak, tanggalan, tugas, cathetan lan jurnal saka Outlook ngrusak PST.


Kanggo ndandani file PST ing rusak, sampeyan kudu miwiti Program lan klik "Pilih Outlook Mailbox" lan nelusuri hard drive kanggo nemokake lokasi file PST ing rusak.

repair outlook emails

Klik "Cepet Saiki" supaya Program ing njelasno masalah rusak rusak berkas / PST, kabeh item Email mentas bakal katampil lan didandani automacally.

repair outlook emails

Nalika proses repair wis rampung, sampeyan bisa klik "Simpen Dibenakake Gambar" waras email. File sing didandani bisa disimpen ing macem-macem format lan bisa diimpor Outlook ing bakal.

repair outlook emails

Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Email Recovery / Carane Waras Dibusak Email File

Kabeh TOPICS

Nduwur