Carane Waras Data saka Western Hard Drive Digital

Data Lost saka Western Hard Drive Digital!

Salah dibusak file penting ing Western hard disk Digital lan ora bisa mbalekake saka Recycle Bin ing Windows utawa sampah ing Mac? Apa ana cara kanggo waras data saka hard drive Digital Western ?

Sengaja format hardisk Digital Western lan kelalen gawe serep file penting. Iku bisa kanggo mulihake file dibusak amarga format?

Western hard drive Digital rusak amarga kagagalan daya dadakan. WD drive saiki bisa diliwati! Bisa mulihake file ing hard drive Digital Western?

Carane Waras Data saka Western Hard Drive Digital

Yen sampeyan wis gawe serep isi hard drive Western Digital, sampeyan bisa kanthi gampang kanggo mulihake utawa mung nyalin isi kasebut menyang disk. Yen ora, sampeyan perlu hard drive lunak Recovery data Digital Western kanggo mbantu nggoleki lan bali kabeh file ilang. Wondershare Hard Drive Data Recovery bisa dadi pilihan becik. Program Recovery drive hard gampang kanggo nggunakake iki cocog kanggo kabeh pangguna komputer, lan bisa digunakake kanggo kahanan file mundhut beda ing hard drive Digital Western.

Kanggo kedhaftar Mac OS X, nguripake kanggo Wondershare Data Recovery kanggo Mac , kang kasedhiya kanggo Mavericks saiki.

hard drive data recovery

Aman & Reliable Software Hard Drive Data Recovery Panjenengan

Gampang lan flexibly waras dibusak utawa data ilang saka hard drive.

  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
Keamanan Verified, wong wis diundhuh

pemisahan Recovery

mundhut data kanggo mbusak utawa ngowahi format pemisahan salah? Waras data disimpen ing sekat sing wis dibusak utawa format, lan malah saka sekat ilang utawa didhelikake.

Recovery Gambar dibusak

Sengaja dibusak file penting tanpa serep lan kosong ing "Recycle Bin"? Waras file dibusak saka PC / Laptop / Server lan media panyimpenan liyane gampang lan cepet.

RAW Hard Drive Recovery

Mulihake data ora bisa diliwati, didhelikake utawa nemen ngrusak sing biasané amarga karusakan sistem file, hard drive RAW, pemisahan RAW utawa mundhut pemisahan karo piranti lunak iki Recovery data kuat.

Iku cantik prasaja kanggo waras data saka hard drive. Cukup nginstal Wondershare hard drive lunak Recovery dhateng komputer (karo versi tengen), miwiti proses Recovery 3-langkah lan sampeyan bisa kanthi gampang mulihake file ilang.

Langkah 1: Sambungake hard drive Western Digital kanggo PC

Sambungake hard drive Western Digital piranti menyang komputer lan miwiti Western Digital Hard Drive Recovery.

Langkah 2: Pilih jinis file sing lagi arep waras saka Western hard disk drive Digital.

recover data from hard drive step 2

Langkah 3: Pilih hard drive Western Digital lan klik "Mulai" supaya program file scan ing.

western digital hard drive recovery

Langkah 4: Cepet hard drive Western Digital Panjenengan.

Sawise mindai cepet rampung, sampeyan mung bisa pratinjau file mbalekake saka hard drive Wetern Digital. Yen sampeyan ora bisa nemu file ilang menyang jero Scan.

western digital recovery

Langkah 5: Preview lan mulihake data saka hard drive Digital Western Panjenengan.

Sampeyan bisa nandhani file sing pengin waras saka hard drive Western Digital lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo komputer.

western digital recovery

Ati-ati: Nalika lagi mbalek file WD, iku saranake sing nyimpen file mbalekake kanggo disk utawa panyimpenan piranti hard liyane ing kasus sumber file sing ditindhes.

Apa Western Digital Hard Drive Data Rrecovery Bisa?

Ya, iku! Ora ketompo file sing dibusak saka hard drive Digital Western amarga ora sengaja pambusakan utawa format, malah serangan virus. File sing ora dibusak permanen minangka fakta. Nalika sampeyan mbusak file saka hard disk drive, padha lulus Recycle Bin utawa Trash Bin minangka ana fungsi ulang ing hard disk drive Digital Western. Nanging file isih utuh ana ing disk saka hard drive Western Digital, lan mung ing papan ngendi sing file dikuwasani saiki ditandhani minangka kasedhiya kanggo ditindhes. Format uga padha. Anggere papan ora sacara, iku Highly bisa waras data saka hard drive .

Hard Drive Recovery

Waras Data saka Jinis Hard Drive beda +
  1. Recovery HDD
  2. Recovery SSD
  3. Recovery NTFS
  4. Unformat hard drive NTFS
  5. Recovery SATA
  6. Recovery gropyokan
  7. Recovery IDE
  8. Recovery lemak
  9. Recovery exFAT
  10. Raw hard Recovery drive
  11. Virtual disk Recovery
Repair hard disk +
  1. Diposaken Hard disk
  2. Hard disk kaca
  3. Ngilangke hard drive
  4. Busak hard drive
  5. Ndandani hard drive
  6. Ndandani bad sector
  7. Waras data saka hard drive tabrakan
  8. hard drive Unformat
  9. Gunakake pemisahan Recovery hard drive
  10. layanan Recovery hard drive lokal
  11. Software Disk Repair
Waras external hard drive +
  1. Njaba hard Recovery drive
  2. Seagate hard external Recovery drive
  3. WD njaba Recovery file hard drive
  4. Freecom hard external Recovery drive
  5. Buffalo hard external Recovery drive
  6. G-Teknologi hard external Recovery rrive
  7. Fantom external hard drive Recovery data
  8. Waras file saka tabrakan hard disk drive
Waras data saka hard drive / disk +
  1. Linux Recovery hard drive
  2. Recovery data Laptop
  3. Recovery pemisahan
  4. Seagate Recovery Expansion data
  5. Recovery WD My Passport
  6. Lacie Dard Recovery disk data
  7. Recovery data WD Element
  8. Dell hard drive Recovery data
  9. Acomdata hard drive Recovery data
  10. Fujitsu hard drive Recovery data
  11. Iomega hard disk Recovery
  12. Toshiba Change Data Recovery
  13. Recovery data Micronet
Waras data saka piranti beda +
  1. Recovery data Rocster
  2. Recovery data Buslink
  3. Wigati M4 Recovery data
  4. Calvary hard drive Recovery data
  5. Simpletech hard drive Recovery data
  6. Recovery Kingston SSD
  7. Recovery data Apricorn Aegis
  8. HP hard disk Recovery data
  9. Maxtor hard drive Recovery data
  10. Hitachi hard drive Recovery data
  11. Toshiba hard drive Recovery data
  12. Panasonic hard drive Recovery data
Simpen hard disk +
  1. hard drive Klone
  2. Ganti hard drive
  3. Pemisahan hard disk drive
  4. Piranti Recovery Hard drive
  5. Top hard lunak Recovery drive
  6. Nindakake SSD Recovery ing ease
  7. Hard drive pèngetan tembung sandhi
  8. Pindhah OS kanggo hard drive anyar
  9. mrekso Hard drive
  10. pemisahan Hard disk
Waras data saka Mac OS +
  1. Recovery HD
  2. Mac Hard Drive Recovery
  3. Mati utawa dibusak Mac Hard Drive Recovery
  4. Macbook Pro Hard Drive Recovery
  5. iMac Hard Drive Recovery
  6. Mac njaba Hard Drive Recovery
  7. Waras format Mac Hard Drive
  8. Mac Disk Data Recovery
Masalah karo hard drive +
  1. Gagal Hard drive
  2. Hard drive kacilakan
  3. Rusak hard drive
  4. Format hard drive
  5. Waras data saka bad sector
  6. hard drive Uninitialized
  7. Hard drive menang `t boot
  8. hard disk drive ora kaditèksi
  9. Hard drive mati
  10. hard drive salah
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Hard Disk / Carane Waras Data saka Western Hard Drive Digital

Kabeh TOPICS

Nduwur