Carane Waras Data saka Remaja Disk

Bisa Maneh Data saka Remaja Disk?

recover data from floppy disk

Punika masalah: Dina nalika aku ana bab kanggo mbukak floppy disk lan sawetara data saka iku, aku tak pesen marang kula sing disk needed kanggo format. Aku wis nyoba floppy disk iki karo sawetara komputer liyane. Asil padha. Nanging aku ora bisa ngowahi format sapunika. Aku kudu waras data saka floppy disk. Bisa wong bantuan kula mangga?

Sanadyan floppy disk iku sawijining piranti panyimpenan lawas karo memori cilik, isih digunakake dening sawetara kedhaftar saiki. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut data floppy uga masalah umum sing pangguna disk floppy bisa nemokke. Dadi, apa idea kanggo waras data saka floppy disk nalika data ilang?

Part 1: Free Download Software Remaja Disk Recovery

Solusi paling apik kanggo sampeyan njupuk data saka floppy disk ora ngowahi format lan katon kanggo program Recovery disk floppy ing Internet kanggo mbantu. Punika apa aku seneng menehi saran kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac . Iki pilihan sing paling apik kanggo waras ilang, dibusak, utawa malah format file saka floppy disk. Sampeyan saiki bisa nompo meh kabeh jinis data ilang saka floppy disk, kalebu gambar lan file dokumen.

Download versi nyoba Wondershare Disk Recovery ngisor iki kanggo nindakake floppy disk Recovery data ing sawetara klik saiki!

best floppy disk data recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, El Capitan, Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Part 2: Solution Waras Data saka Remaja Disk

Waras data ilang saka floppy disk, sampeyan kudu nggawe manawa floppy disk bisa dipasang menyang komputer lan dikenali minangka media panyimpenan.

Saiki ayo kang proses Recovery hard disk karo versi Windows saka Wondershare Data Recovery.

Langkah 1 Pilih jinis file

Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare lunak Disk Recovery ing komputer, sampeyan bisa ndeleng jendela wiwitan minangka gambar ing ngisor iki.

Kene waras data ilang saka floppy disk, pilih jinis file sing arep waras maneh.

recover data from floppy disk

Langkah 2 Cepet floppy disk kanggo data ilang

Banjur jendhela program bakal ndeteksi lan nuduhake kabeh sekat ing komputer. Sampeyan mung kudu milih huruf drive kanggo floppy disk lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai.

Wigati: Yen data ilang amarga saka format disk floppy, menyanga cepet maneh karo "Jero Scan" sawise scan cepet rampung.

floppy disk data recovery

Langkah 3 Waras file saka floppy disk

Sawise maca cepet, kabeh isi ketemu ing floppy disk bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan bisa ndeleng jeneng file utawa pratayang ketemu gambar kanggo mriksa apa data ilang bisa mbalekake utawa ora.

Sampeyan mung kudu milih file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

disk recovery

Hard Drive Recovery

Waras Data saka Jinis Hard Drive beda +
  1. Recovery HDD
  2. Recovery SSD
  3. Recovery NTFS
  4. Unformat hard drive NTFS
  5. Recovery SATA
  6. Recovery gropyokan
  7. Recovery IDE
  8. Recovery lemak
  9. Recovery exFAT
  10. Raw hard Recovery drive
  11. Virtual disk Recovery
Repair hard disk +
  1. Diposaken Hard disk
  2. Hard disk kaca
  3. Ngilangke hard drive
  4. Busak hard drive
  5. Ndandani hard drive
  6. Ndandani bad sector
  7. Waras data saka hard drive tabrakan
  8. hard drive Unformat
  9. Gunakake pemisahan Recovery hard drive
  10. layanan Recovery hard drive lokal
  11. Software Disk Repair
Waras external hard drive +
  1. Njaba hard Recovery drive
  2. Seagate hard external Recovery drive
  3. WD njaba Recovery file hard drive
  4. Freecom hard external Recovery drive
  5. Buffalo hard external Recovery drive
  6. G-Teknologi hard external Recovery rrive
  7. Fantom external hard drive Recovery data
  8. Waras file saka tabrakan hard disk drive
Waras data saka hard drive / disk +
  1. Linux Recovery hard drive
  2. Recovery data Laptop
  3. Recovery pemisahan
  4. Seagate Recovery Expansion data
  5. Recovery WD My Passport
  6. Lacie Dard Recovery disk data
  7. Recovery data WD Element
  8. Dell hard drive Recovery data
  9. Acomdata hard drive Recovery data
  10. Fujitsu hard drive Recovery data
  11. Iomega hard disk Recovery
  12. Toshiba Change Data Recovery
  13. Recovery data Micronet
Waras data saka piranti beda +
  1. Recovery data Rocster
  2. Recovery data Buslink
  3. Wigati M4 Recovery data
  4. Calvary hard drive Recovery data
  5. Simpletech hard drive Recovery data
  6. Recovery Kingston SSD
  7. Recovery data Apricorn Aegis
  8. HP hard disk Recovery data
  9. Maxtor hard drive Recovery data
  10. Hitachi hard drive Recovery data
  11. Toshiba hard drive Recovery data
  12. Panasonic hard drive Recovery data
Simpen hard disk +
  1. hard drive Klone
  2. Ganti hard drive
  3. Pemisahan hard disk drive
  4. Piranti Recovery Hard drive
  5. Top hard lunak Recovery drive
  6. Nindakake SSD Recovery ing ease
  7. Hard drive pèngetan tembung sandhi
  8. Pindhah OS kanggo hard drive anyar
  9. mrekso Hard drive
  10. pemisahan Hard disk
Waras data saka Mac OS +
  1. Recovery HD
  2. Mac Hard Drive Recovery
  3. Mati utawa dibusak Mac Hard Drive Recovery
  4. Macbook Pro Hard Drive Recovery
  5. iMac Hard Drive Recovery
  6. Mac njaba Hard Drive Recovery
  7. Waras format Mac Hard Drive
  8. Mac Disk Data Recovery
Masalah karo hard drive +
  1. Gagal Hard drive
  2. Hard drive kacilakan
  3. Rusak hard drive
  4. Format hard drive
  5. Waras data saka bad sector
  6. hard drive Uninitialized
  7. Hard drive menang `t boot
  8. hard disk drive ora kaditèksi
  9. Hard drive mati
  10. hard drive salah
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Hard Disk / Carane Waras Data saka Remaja Disk

Kabeh TOPICS

Nduwur