Cara Waras Pictures Deleted saka BlackBerry Cell Phone

Photos bisa ilang saka BlackBerry amarga:

photo recovery from blackberry smartphones

• sengaja mbusak kabeh foto tinimbang sawetara gedhe-gedhe ora supaya becik, lan ora bisa nemokake dheweke apa liyane ing telpon BlackBerry.
• Nalika sampeyan nyambungake BlackBerry komputer, salah dibusak foto penting, malah disuntak saka Recycle Bin utawa Trash.
• Memori BlackBerry kertu / kelet bakal rusak, lan foto dadi bisa diliwati.
• Sajrone transfer foto saka BlackBerry kanggo PC, ing wekdal ora dikirim lan ora bisa ketemu salah siji ing telpon BlackBerry utawa komputer.

Carane waras foto dibusak saka telpon BlackBerry

Ana akeh kasus ranyono sing bisa nimbulaké sampeyan ilang foto saka sel telpon BlackBerry, kayata pambusakan lan format kertu. Yen mengkono, sampeyan bisa wonder yen ana apa kasempatan kanggo waras foto dibusak saka BlackBerry , utawa BlackBerry alat Recovery foto sing bisa mbiyantu?

Cara sing paling efektif lan efisien kanggo waras foto ilang saka ponsel BlackBerry nggunakake piranti lunak pihak Recovery photo katelu: Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac, yaiku program Recovery gampang kanggo nggunakake lan efektif. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo rampung waras foto dibusak, video lan file audio saka sel telpon BlackBerry. Iku uga ngijini sampeyan waras data saka komputer, hard drive, njaba panyimpenan piranti kayata kertu memori, kamera digital, USB drive, iPod, lan sapiturute Sampeyan bisa duwe cobi karo versi nyoba dhisik. Versi nyoba gratis lan menehi sampeyan karo ndelok pratayang.

best data recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka telpon seluler, bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, 10,10, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra, 10,13 High Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Pilih versi tengen kanggo ngundhuh lan nginstal ing komputer.

3 Langkah-langkah kanggo waras foto dibusak saka BlackBerry

Sambungake telpon BlackBerry utawa mung kertu memori kanggo komputer lan miwiti Wondershare Data Recovry. Tindakake langkah prasaja jejere mbalek pictures dibusak saka telpon Blackberry.

Langkah 1 Pilih jinis file

Kanggo nemokake gambar dibusak saka telpon Blackberry, sampeyan bisa milih pilihan "foto" kanggo miwiti nindakake Recovery photo.

recover deleted pictures from blackberry

Langkah 2 Pilih lokasi

Pilih Simpenan ponsel Blackberry ing bagean "piranti Dipindhah njaba" lan klik "Waras" kanggo miwiti mindhai gambar dibusak.

recover photos from blackberry cell phone

Langkah 4 jero Scan BlackBerry Cell Phone

Yen scan cepet ora bisa nemokake gambar dibusak, sampeyan bisa pindhah menyang scan jero kang jero bakal mindai gambar.

deep scan blackberry cell phone

Langkah 5 Preview lan waras foto dibusak saka telpon BlackBerry

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau foto kadhaptar ing asil mindhai kanggo mriksa apa pengaji gambar wis ketemu. Pilih foto sing pengin waras.

blackberry photo recovery

Tips: Supaya ningkatake kemungkinan saka mbalek foto dibusak saka BlackBerry kertu memori telpon , kang banget dianjurake ora kanggo nyimpen sembarang file liyane nalika sampeyan sok dong mirsani sing foto padha dibusak.


Data recovery service-Wondershare New partnership with DriveSavers


Apa foto dibusak ing BlackBerry bisa mbalekake

Kertu memori utawa kelet ing BlackBerry kaya sing hard disk drive . Foto disimpen ing sing sengaja dibusak, padha ora bakal pindhah menyang Recycle Bin utawa Trash, nanging sing ora ateges foto sing dibusak ing salawas-lawase. Ora ketompo yen foto sing dibusak saka kertu telpon BlackBerry utawa komputer Recycle Bin utawa Trash, kabeh potret bisa mbalekake, kasedhiya yen lagi overwrtitten. Photos dibusak isih utuh nang endi wae ing BlackBerry kertu telpon utawa komputer hard disk, yen ditransfer. Sistem mung tandha foto sing minangka dibusak, nanging data nyata sing aman, mung bisa diliwati. Akibaté, sapisan ngeweruhi sing foto sing dibusak saka BlackBerry kertu memori telpon , mungkasi panggolekan liyane file menyang kertu ASAP.

Tips: Yen sampeyan uga pengin waras dokumen luwih saka video, foto lan file audio, kayata dokumen Kantor, PDF, Archives, Email, etc. saka komputer utawa piranti liyane, sampeyan bisa milih versi majeng iku: Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac , kang ora luwih saka Photo Recovery.

3981454 wong wis diundhuh
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Phone Recovery / Ways Waras Pictures Deleted saka BlackBerry Cell Phone

Kabeh TOPICS

Nduwur