Mobile Phone Recovery: Carane Waras File saka Mobile Phones

Bantuan! Kudu Recovery ponsel!

Mobile Phone Recovery
Hello, Aku iki nransfer data saka telpon siji menyang telpon seluler kanggo liyane, lan sengaja dibusak file saka kertu salah. Musikku, foto, video lan kabeh dokumen sing musna. Aku bisa njaluk wong bali? Sembarang bantuan bakal ngormati. Apa apa?

Ing bab First ing sirah: Stop nransfer langsung lan ora sijine data anyar menyang kertu. Mung supaya iku ing panggonan dhewe, amarga data ilang bakal ditindhes dening file anyar, kang bakal ngurangi tingkat saka Recovery data telpon seluler .

Saiki, bebarengan karo telpon liyane lan liyane kuat mobile, wong kathah nglampahi wektu liyane karo telpon seluler pinter kanggo hiburan, kayata seneng film lan musik, njupuk foto utawa nggawe cathetan video, maca buku utawa malah nangani dokumen karya. Nanging, kanggo bisa ing seluler piranti ora trep ing komputer, lan iku akeh luwih gampang kanggo nggawe kesalahane mbusak file by operasi careless. Supaya elinga kanggo nggawe serep ajeg kanggo sing file penting. Banjur apa apa yen bilai arrives lan tanpa serep? Temtu, Recovery piranti seluler Lowongan Kerja.

Part 1: Njaluk Best Recovery Mobile Phone Software

Minangka kanggo Recovery mobile, ana akeh ing pasar lan paling akeh tenan bisa bantuan kanggo nemokake file ilang saka telpon seluler . Banjur kita kudu milih luwih siji saka wong-wong mau lan sing ora karya prasaja. Yen digunakake kertu telpon seluler kanggo dangu, ana kudu wis disimpen yuta file. Carane golek sing pengin antarane wong-wong mau? Jeneng berkas asli sing paling penting, sing mbisakake kanggo nemokake file target cepet lan kanthi. Nanging, ora kabeh software Recovery mobile ndhukung iki, paling mau ganti jeneng berkas nalika mindhai. Wondershare Data Recovery (kasedhiya kanggo Win10) bisa waras file karo jeneng berkas asli, lan ndhukung Recovery saka music, video, foto lan dokumen liyane, uga Wondershare Data Recovery kanggo Mac (kompatibel karo Mavericks). Loro mau ana 100% aman lan efektif!

best phone recovery software
  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nggawe Recovery Milih.
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Tenaya, El Capitan, Sierra) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.
3981454 wong wis diundhuh

Wondershare SD Card Data Recovery bisa nindakake mobile Recovery data telpon saka macem-macem jinis account kayata BlackBerry, Nokia, telpon Android, Samsung, Samsung, lan liyane, ora prakara data ilang amarga:


Data recovery service-Wondershare New partnership with DriveSavers


Part 2: Carane Waras File saka Mobile Phones

Langkah 1 Sambungake kertu telpon seluler karo komputer lan priksa manawa kertu bisa dideteksi. Bukak lunak mobile Recovery telpon lan pilih jinis file sing arep waras.

mobile phone recovery step 1

Langkah 2 Pilih kertu SD telpon ing piranti Dipindhah njaba. Klik tombol Start kanggo nemokake file saka telpon seluler.

phone data recovery

Langkah 3 Sawisé maca cepet, pratayang lan konfirmasi yen file Wanted sing ketemu.

Piranti lunak Recovery kertu SD bakal miwiti mindai cepet. Sawise iku rampung, sampeyan mung bisa pratinjau file mbalekake. Yen sampeyan ora bisa nemu file, pindhah menyang jero Scan.

deep scan recovery

Kanthi jero Scan, iku bisa nelusuri liyane file saka Moblie kertu telpon SD. Bakal njupuk wektu. Sawisé scan jero rampung, sampeyan bisa pratinjau kabeh file waras saka Mobile kertu telpon SD. Uga, sampeyan bisa nyaring file dening jeneng tartamtu.

Langkah 4 Priksa file target lan wiwiti waras.

recover mobile phone files

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing kertu maneh. Golek panggonan liya iku kayata ing komputer utawa disk eksternal liyane, kanggo wawasan safety.

3981454 wong wis diundhuh
Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Phone Recovery / Recovery Mobile Phone: Carane Waras File saka Mobile Phones

Kabeh TOPICS

Nduwur