Carane Waras Dibusak Photo & Video saka Phones Samsung

HELP !! Waras dibusak photo / video saka Nokia?

Hi all, iku bisa kanggo waras saperangan video / file gambar dibusak wengi sengaja pungkasan saka memori massa saka Nokia?
Telpon wis ora dianggo wiwit iki kedaden ... Sembarang gagasan? Iku video saka anakku nyoba pisanan ing laying.
- Mike

Stop nggunakake telpon sawise Laka. Iku gedhe. Yen nandheske ing nggunakake telpon kanggo njupuk video anyar lan foto, file dibusak bakal ditindhes dening wong-wong mau, kang ndadekake Recovery luwih angel, malah mokal. Iki pangertèn umum lan bermanfaat kanggo bisa ditampa dening saben siji. Sawisé iku, sampeyan bisa kanggo waras foto lan video saka telpon sel Nokia gampang yen sampeyan teka tengen Laka mbusak.

Part 1: Waras foto & video saka telpon seluler Nokia ing 3 langkah

Iku gampang kanggo sampeyan waras gambar dibusak lan video saka telpon Nokia ing telung langkah. Sepisanan, sampeyan perlu aplikasi Recovery kanggo telpon Nokia. Isih ora duwe becik? Punika rawuh rujukan kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery kanggo Mac (kasedhiya kanggo MAC OS Snow Leopard, Singa, Gunung singa, Mavericks, Tenaya, El Caption, Sierra).

Loro-lorone saka aplikasi kanthi ndhukung Recovery kabeh jinis sel telpon Nokia, kaya Nokia C3, C503, 5230, Lumia, N9, N97, lan N8 lan ing. Ana prakara apa sampeyan ngowahi format utawa mbusak telpon, utawa file sing ora bisa diliwati amarga alasan liyane, program ngijini sampeyan kanggo nompo kabeh mau ing ease.

Coba versi nyoba gratis lunak Recovery Nokia ponsel iki saiki. Pilih versi nengen kanggo komputer.

data recovery

Aman & Reliable Software Data Recovery Panjenengan

Gampang lan flexibly waras dibusak utawa data ilang saka hard drive.

  • Waras file ilang utawa dibusak, foto, audio, music, email saka piranti panyimpenan èfèktif, aman lan rampung.
  • Ndhukung Recovery data saka bin recycle, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcorders.
  • Ndhukung kanggo waras data pambusakan dadakan, format, korupsi hard drive, serangan virus, sistem kacilakan ing beda kahanan.
Keamanan Verified, wong wis diundhuh

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras ora nemu berkas mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Langkah kapisan kanggo nyambung telpon Nokia menyang komputer nganggo kabel digital, utawa sampeyan bisa njupuk kertu memori metu saka telpon lan nyambung karo maca kertu. Salah siji cara OK. Banjur mbukak program lan miwiti Nokia Recovery ponsel .

Langkah 1 Sambungake ponsel Nokia komputer

Kanggo nemokake foto dibusak lan video saka telpon Nokia, sampeyan bisa milih opsi "foto" lan "Video" kanggo miwiti.

nokia cell phone recovery

Langkah 2 Scan foto & video ing telpon seluler Nokia

Milih dalan drive Nokia mobilephone lan klik "Mulai" kanggo mangerteni foto dibusak lan video ing telpon.

recover deleted photos from nokia

Yen scan cepet ora bisa nemokake foto dibusak lan video, sampeyan bisa mbukak kanggo scan jero kang bakal rumiyin nelusuri ponsel Nokia. Nalika iku bakal njupuk wektu liyane saka pindai cepet.

deep scan recovery

Langkah 3 waras dibusak Nokia gambar & video

Ing asil scan, kabeh gambar dibusak, lan musik bakal ketemu lan katampil ing kategori. Sampeyan bisa pratinjau lan mriksa kanggo nyimpen kabeh ing komputer karo siji klik ing tombol "Waras".

retrieve deleted photos from nokia

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing sel telpon Nokia utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Part 2: Video Tutorial of Moblie Phone Recovery


Data recovery service-Wondershare New partnership with DriveSavers

Hot Artikel
Waca liyane Waca Kurang
Home / Recovery Phone / Carane Waras Dibusak Photo & Video saka Phones Samsung

Kabeh TOPICS

Nduwur