Carane Gunakake Data Recovery

A Recovery data non-cilaka sing ngijini sampeyan kanggo njupuk data dibusak, format sing bener utawa digunakake ilang saka PC lan panyimpenan dipindhah piranti.

Waras Data ilang amarga

cara mundhut data
mbusak sengaja • 'Shift + Del' tanpa serep
• Mbusak file by menu ngeklik right- utawa mung mencet 'Busak' tombol
• emptying Recycle Bin tanpa serep
format • 'Media / Drive wis ora format, arep kanggo ngowahi format saiki?'
• Disk initialization nalika kertu memori kamera digital mung disambungake
• hard drive Ndadak format
operasi samesthine • setelan pabrik saka piranti tanpa serep
• Mateni media panyimpenan sak nyerat
• Nggunakake kertu antarane kamera beda
• Narik metu kertu SD nalika kamera ing
• pemisahan utawa pemisahan kesalahan wajar
alasan liyane • infèksi virus
• daya dikarepke mati
• sistem windows reinstalled utawa kacilakan hard disk
• Struktur pemisahan ing hard disk ana ing njerone, utawa meja pemisahan ora sah

Waras Data ilang amarga

jinis-jinis file didhukung
document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc.
gambar JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc.
video AVI, IOC, MP4, m4v, 3GP, 3G2, WMV, Amandeep singh Mani singh, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc.
Audio AIF / AIFF, M4A, MP3, Monggo, WMA, Mid / MIDI, OGG, AAC, etc.
email PST, DBX, EMLX, etc.
Archives ZIP, RAR, njagong, lan sapiturute
format file Previewable
document DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, HTML / HTM
gambar JPG, JP2, JPEG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF
arsip ZIP, RAR
Waras data saka kabeh jinis media panyimpenan
Cell Phones: Black Berry, Nokia, telpon Android ... music Player Kertu memori USB Drive
PC / Laptop: Dell, IBM, HP, Toshiba, Sony ... hard Drive Gangbang Disk zip Disk
Kamera Digital / Camcorder: Canon, Kodak, Nikon, Sony ... Pen Drive iPod (Nano, klasik & Acak) media panyimpenan liyane
sistem file didhukung
FAT16 FAT32 exFAT NTFS
  • Tips & Trik
  • FAQs
Nduwur