Ako obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook

Spomínate si na spravodajský článok, ktorý povedal, že Hilary Clinton omylom vymazané viac ako 30.000 e-mailov? Dobre, že správa je úplne podvod. Po prvé, nemožno odstrániť tony e-maily, rovnako ako to, a to aj ak sa podarí odstrániť naozaj, stále môžete nájsť v priečinku koša. Parapet mi neveríte? Ak používate e-mailovú aplikáciu, ako je Microsoft Outlook, aj keď vyprázdnil kôš môžete nájsť aspoň jednu odstránenú metódu obnovy email bez použitia akéhokoľvek Outlook nástroj pre obnovu email, ktorý vám pomôže obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook. Ľúto Hilary! pribil si to veľký čas. Ok. Dosť s rečami.

V nasledujúce riadky, budeme hovoriť o tom, ako obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook 2007. Prvá metóda, ktorá sa chystáme vysvetliť do hĺbky je pomocou programu Microsoft Outlook 2007, a druhá je pomocou softvéru pre Outlook e-mail pre obnovenie.

Časť 1: Ako obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook 2007

Nasledujúce metóda nepoužíva žiadne voľné Outlook obnovu e-mailovú ako všetky naše kroky sú vykonávané v rámci Microsoft Outlook 2007. Ak chcete pokračovať s týmto vymazané metódu obnovenie e-mailové, existujú v zásade dva rôzne scenáre môžeme hovoriť o tu.

Scenár A:

To, čo sa môže stať, keď ste unavení alebo nepozorný a odstrániť e-mail z vašej e-mailovej schránky. Keby to bolo vo vašej e-mailovej schránky pred 5 minút, a teraz ju nemôžete nájsť, potom je to asi do koša. Obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook jednoducho prejdite do priečinka Mail a vyberte priečinok "odstránené položky" v ľavej časti okna. Kliknite pravým tlačidlom myši na niektorý a nájdete veľa možností na to, čo robiť s týmito e-maily. Teraz môžete presunúť späť do doručenej pošty.

Scenár B:

Microsoft Outlook používa miestnej kópiu poštovej schránky uložené na serveri, aj keď sa vyprázdniť kôš mažete lokálnu kópiu vašich e-mailov.

Krok 1 Otvorte Microsoft Outlook a prejdite na "Nástroje" v lište menu;

restore deleted email from Outlook 2007 step 1

Krok 2 Vyberte "Obnoviť odstránené položky";

Krok 3 Malý otvorí okno s "trvalo odstránené e-maily";

restore deleted email from Outlook 2007 step 2

Krok 4 Vyberte ten, ktorý potrebujete, a potom kliknite na druhé tlačidlo v ľavom hornom rohu.

restore deleted email from Outlook 2007 step 3

Dúfajme, že vaše e-maily sa objaví vo vašej e-mailovej schránky. To je všetko priatelia! To je, ako obnoviť zmazané e-maily programu Outlook v rámci Microsoft Outlook 2007 bez použitia slobodného softvéru pre obnovu e-mailu alebo akýkoľvek ďalší nástroj vôbec.

Časť 2: Ako obnoviť zmazané e-maily z aplikácie Outlook PST súborov

1. opraviť poškodené / poškodený PST súbory s aplikáciou Outlook pst opravy

Spomeňte si na lokálnu kópiu svojej schránky Hovoril som ti o v predchádzajúcom oddiele, že program Outlook používa na ukladanie dát na vašom počítači? To sa nazýva súbor pst, to je skratka pre "Personal tabuľke Storage" a to je druh formáte programu Outlook používa na ukladanie osobných údajov v počítači. Niekedy, keď sa snažia obnoviť zmazané e-maily z aplikácie Outlook, váš súbor pst dostane poškodený, a to bude mať za následok dát nedostupnosti.

Používanie Stellar Phoenix Outlook pst opravy softvér , môžete opraviť poškodené a poškodené súbory pst. Tento program má algoritmus pre obnovu, ktorý vám pomôže extrahovať dáta z poškodených alebo poškodený súbor pst a uložiť ho do novej kópie. Môžete uložiť svoje e-maily v rôznych formátoch a získať náhľad na svoje úlohy, poznámky, kontakty a dokonca aj kalendára.

outlook pst repair
  • Obnoví všetky zložky poštovej schránky v rámci súbory, ako sú e-maily, prílohy, kontakty, položky kalendára, časopisy, poznámky, atď
  • Obnovuje omylom zmazané e-maily, ktoré boli očistené omylom alebo stratené v dôsledku neplánovanej formátovania systému
  • Umožňuje uložiť späť e-maily v EML, MSG, formátoch RTF, HTML a PDF
  • Podporuje opravy šifrovaná a chránená heslom súborov PST
  • Umožňuje usporiadať naskenované e-maily pomocou rôznych kritérií, ako sú, Dátum ',, Z',, K ',, Predmet',, typ ',, príloha', a, význam '
  • Opravy poškodený súbor Outlook vytvorené v MS Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2002 (XP), 2000 a MS Office 2016, 2013, 2010 (64-bit verzia), 2007 a 2003, podporuje Windows 10, 8, 7, Vista.

Krok 1 V Outlook pst Opravy hlavné okno, máte dve možnosti:, Select Outlook File 'a tlačidlo, Nájsť Outlook File'.Click,najít súbor Outlook', aby sa zistilo súbor pst.

recover deleted emails from Outlook 2007 step 1

Krok 2 Vyhľadávanie súborov pst na jednotke, budú všetky súbory pst sa zobrazí v, Nájsť výsledky 'sekcii, vyberte súbor .pst, ktorý chcete a kliknite na tlačidlo "Ok" pokračovať ďalej.

recover deleted email from Outlook 2007 step 2

Krok 3 Všetky opravené súbor pst, e-maily a položky sa zobrazia v ľavom bočnom paneli, skontrolujte, či každá položka zložky a náhľadu.

recover deleted email from Outlook 2007 step 3

2. Obnoviť zmazané e-maily z Outlook PST súbory

Obnoviť zmazané e-maily z opraveného súboru .pst v programe Outlook ukážte na súbory a používať funkciu import na PST kópiu.

Krok 4 Vyberte priečinok, e-mail a kliknite na tlačidlo, zachránil Opravené File'from súbor menu.Save ako akýkoľvek formátov ako EML, MSG, RTF, HTML alebo PDF a vyberte umiestnenie, kam chcete uložiť späť e-maily.

recover deleted email from Outlook 2007 step 4

Krok 5 Po dokončení obnoviť zmazané e-mail v programe Outlook a uložené úspešný.

recover deleted email from Outlook 2007 step 5

Vypúšťa oživenie email nie je niečo, čo by ste mali dostať zjazvené okolo. Ak viete, čo robíte a majú tie správne nástroje, budete môcť robiť všetko sami. Takže, ak ste nejakým spôsobom odstránený dôležitý e-mail z aplikácie Microsoft Outlook 2007, aplikácia, dúfam, že som vám ukázali, ako presne obnoviť zmazané e-maily z aplikácie Outlook a dostaneme sa súbory späť.

මකා දමන ලදී විද්යුත් මුදාගැනීම

ඊ-තැපැල් මුදාගැනීම මෘදුකාංග +
  1. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව නැවත අය මෙවලම
  2. ඊ-තැපැල් මුදාගැනීම මෘදුකාංග
  3. ආරක්ෂිත විද්යුත් මුදාගැනීම
  4. මකා දමන ලදී විද්යුත් මුදාගැනීම
  5. මාරුව විද්යුත් මුදාගැනීම
  6. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව විද්යුත් මුදාගැනීම
  7. ඊ-තැපැල් දත්ත මුදාගැනීම
  8. ඊ-තැපැල් පණිවිඩය යථා
  9. ජාතික පාසල්වලට ගොනුව යථා
  10. ඊ-තැපැල් ගොනුව නැවත අය
මකාදැමුවා විද්යුත් සොයා +
  1. ආපසු අයකර ඉදිරි දැක්මක් සහිතව අයිතම
  2. විද්යුත් ඇමුණුම් සොයා
  3. අහිමි විද්යුත් මුදාගැනීම
  4. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව අමතන්න මුදාගැනීම
  5. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව 2007 මුදාගැනීම
  6. 2010 ඉදිරි දැක්මක් සහිතව නැවත අය
  7. ඊ-තැපැල් දින දසුන මුදාගැනීම
  8. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව කාර්ය මුදාගැනීම
  9. ඉදිරි දැක්මක් සහිතව ජර්නල් මුදාගැනීම
Hot Články
Pozri viac Pozri Menej
Otázky týkajúce sa produktu? Hovorí priamo k nášmu tímu podpory>
Home / E-mail Recovery / Ako obnoviť zmazané e-maily v aplikácii Outlook

Všetky témy

ඉහළට